Menu
Fotoverslag Ajax - Willem II (7-0)

Fotoverslag Ajax - Willem II (7-0)

Ajax liet zondag weinig heel van Willem II in Amsterdam: 7-0. Dario Cvitanich (2x), Eyong Enoh, Luis Suarez (3x) en Urby Emanuelson maakten de doelpunten. Kijk hier voor het fotoverslag.

Luis Suarez schiet zijn eerste penalty binnen. Luis Suarez schiet zijn eerste penalty binnen.
Jan Vertonghen verving de geschorste Thomas Vermaelen als linksback. Jan Vertonghen verving de geschorste Thomas Vermaelen als linksback.
Eyong Enoh maakte er op aangeven van Dario Cvitanich al snel 2-0 van. Eyong Enoh maakte er op aangeven van Dario Cvitanich al snel 2-0 van.
Ismaïl Aissati zette de lijnen op het middenveld uit. Isma├»l Aissati zette de lijnen op het middenveld uit.
Luis Suarez scoorde een keer voor rust en twee keer in de tweede helft. Luis Suarez scoorde een keer voor rust en twee keer in de tweede helft.
De van een achillespeesruptuur herstellende assistent-trainer Rob Witschge volgt de wedstrijd vanaf de perstribune. De van een achillespeesruptuur herstellende assistent-trainer Rob Witschge volgt de wedstrijd vanaf de perstribune.
Urby Emanuelson sloeg op slag van rust toe en maakte het 5-0. Urby Emanuelson sloeg op slag van rust toe en maakte het 5-0.
Vurnon Anita speelde een solide wedstrijd op het middenveld. Vurnon Anita speelde een solide wedstrijd op het middenveld.
Marco van Basten schudt na afloop de hand van oud-Ajacied Alfons Groenendijk, die nu coach is van Willem II. Marco van Basten schudt na afloop de hand van oud-Ajacied Alfons Groenendijk, die nu coach is van Willem II.