Menu
Fotoverslag AZ - Ajax (1-1)

Fotoverslag AZ - Ajax (1-1)

Ajax speelde zondag met 1-1 gelijk bij AZ. Kenneth Perez scoorde voor de Amsterdammers, die Edgar Davids op slag van rust weggezonden zagen worden. Bekijk hier het fotoverslag van AZ - Ajax.

Wesley Sneijder strijdt met AZ'er Demy de Zeeuw om de bal. Wesley Sneijder strijdt met AZ'er Demy de Zeeuw om de bal.
Leonardo is op zijn bekende wijze op weg naar het vijandelijke doel. Leonardo is op zijn bekende wijze op weg naar het vijandelijke doel.
Shota Arveladze gebruikt zijn handen om George Ogararu tot staan te brengen. Shota Arveladze gebruikt zijn handen om George Ogararu tot staan te brengen.
Edgar Davids is het niet eens met de gele kaart die scheidsrechter Wegereef hem geeft. Edgar Davids is het niet eens met de gele kaart die scheidsrechter Wegereef hem geeft.
Coach Henk ten Cate vraagt Wegereef en diens collega's om tekst en uitleg. Coach Henk ten Cate vraagt Wegereef en diens collega's om tekst en uitleg.
Jaap Stam verdedigt Shota Arveladze. Jaap Stam verdedigt Shota Arveladze.
Kenneth Perez heeft reden tot juichen. Ondanks het feit dat Ajax met tien man speelt, heeft de Deen gescoord tegen AZ. Kenneth Perez heeft reden tot juichen. Ondanks het feit dat Ajax met tien man speelt, heeft de Deen gescoord tegen AZ.
Maarten Stekelenburg kiest het luchtruim. Op de keeper werd een overtreding begaan toen AZ scoorde, maar de scheidsrechter keurde de treffer van de thuisploeg goed. Maarten Stekelenburg kiest het luchtruim. Op de keeper werd een overtreding begaan toen AZ scoorde, maar de scheidsrechter keurde de treffer van de thuisploeg goed.
Henk ten Cate en Louis van Gaal naast elkaar tijdens de persconferentie na afloop van AZ - Ajax. Henk ten Cate en Louis van Gaal naast elkaar tijdens de persconferentie na afloop van AZ - Ajax.