Menu
Fotoverslag AZ - Ajax (2-3)

Fotoverslag AZ - Ajax (2-3)

Ajax boekte in Alkmaar een prima zege op AZ (2-3). Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez scoorden, terwijl Maarten Stekelenburg met uitstekend keeperswerk uitgroeide tot de uitblinker bij Ajax. Kijk hier voor het fotoverslag.

John Heitinga en Klaas Jan Huntelaar zijn dolgelukkig met het eerste Ajax-doelpunt. John Heitinga en Klaas Jan Huntelaar zijn dolgelukkig met het eerste Ajax-doelpunt.
Jan Vertonghen werd na het geblesseerd afhaken van jaap Stam op het allerlaatste moment in de basis gezet. Jan Vertonghen werd na het geblesseerd afhaken van jaap Stam op het allerlaatste moment in de basis gezet.
Hedwiges Maduro knokt voor de bal. Hedwiges Maduro knokt voor de bal.
Klaas Jan Huntelaar opent de score uit een vrije trap. Klaas Jan Huntelaar opent de score uit een vrije trap.
Urby Emanuelson strijdt om de bal met Maarten Martens. Urby Emanuelson strijdt om de bal met Maarten Martens.
Luis Suarez controleert de bal. De Uruguayaan was goed voor twee treffers. Luis Suarez controleert de bal. De Uruguayaan was goed voor twee treffers.
Thomas Vermaelen viel helaas aan het einde van de eerste helft uit met een blessure. Thomas Vermaelen viel helaas aan het einde van de eerste helft uit met een blessure.
Uitblinker Maarten Stekelenburg heeft de bal klemvast. Uitblinker Maarten Stekelenburg heeft de bal klemvast.
Klaas Jan Huntelaar in een kopduel met Barry Opdam. Klaas Jan Huntelaar in een kopduel met Barry Opdam.
Luis Suarez gooide met zijn tweede goal van de middag de wedstrijd op slot. Luis Suarez gooide met zijn tweede goal van de middag de wedstrijd op slot.
Het team viert de knappe zege met de meegereisde Ajax-supporters. Het team viert de knappe zege met de meegereisde Ajax-supporters.