Menu
Fotoverslag Cardiff City FC - Ajax

Fotoverslag Cardiff City FC - Ajax

Ajax speelde vrijdagavond met 0-0 gelijk tegen Cardiff City FC. Het doelpuntloze oefenduel in Wales leverde wel een aantal mooie plaatjes op. Bekijk hier het fotoverslag.

Maarten Stekelenburg stond voor het eerst dit seizoen weer op doel bij Ajax. Maarten Stekelenburg stond voor het eerst dit seizoen weer op doel bij Ajax.
Ismaïl Aissati speelde zijn eerste buitenlandse wedstrijd als Ajacied. Ismaïl Aissati speelde zijn eerste buitenlandse wedstrijd als Ajacied.
Klaas Jan Huntelaar komt hoger dan zijn tegenstander. De spits is dit seizoen eerste aanvoerder van het elftal. Klaas Jan Huntelaar komt hoger dan zijn tegenstander. De spits is dit seizoen eerste aanvoerder van het elftal.
George Ogararu wint het kopduel van zijn directe tegenstander. George Ogararu wint het kopduel van zijn directe tegenstander.
Klaas Jan Huntelaar op zoek naar een doelpunt. Klaas Jan Huntelaar op zoek naar een doelpunt.
Oleguer maakte vrijdagavond zijn officieuze Ajax-debuut. Hier speelt hij de bal naar Rasmus Lindgren. Oleguer maakte vrijdagavond zijn officieuze Ajax-debuut. Hier speelt hij de bal naar Rasmus Lindgren.
Vurnon Anita speelde tegen Cardiff als centrale verdediger. Vurnon Anita speelde tegen Cardiff als centrale verdediger.
Oleguer hield het achterin prima dicht tegen de Britten. Oleguer hield het achterin prima dicht tegen de Britten.