Menu
Fotoverslag De Graafschap - Ajax (1-8)

Fotoverslag De Graafschap - Ajax (1-8)

Ajax schoot uit de startblokken in de Eredivisie. De Amsterdammers versloegen De Graafschap in Doetinchem met 8-1. Huntelaar scoorde vier keer en vormde een koningskoppel met Suárez. Kijk hier voor het fotoverslag.

Op aangeven van Klaas Jan Huntelaar maakt Luis Suárez zijn eerste doelpunt in het Ajax-shirt. Op aangeven van Klaas Jan Huntelaar maakt Luis Suárez zijn eerste doelpunt in het Ajax-shirt.
Klaas Jan Huntelaar heeft met zijn goal de wedstrijd opengebroken en viert dat met de meegereisde Ajax-supporters. Klaas Jan Huntelaar heeft met zijn goal de wedstrijd opengebroken en viert dat met de meegereisde Ajax-supporters.
Robbert Schilder begon als linksback in de basis. Robbert Schilder begon als linksback in de basis.
Gabri ontwijkt een tackle. Gabri ontwijkt een tackle.
Suárez wijst dankbaar naar Huntelaar die hem in staat heeft gesteld te scoren. Suárez wijst dankbaar naar Huntelaar die hem in staat heeft gesteld te scoren.
Thomas Vermaelen komt mee naar voren. Thomas Vermaelen komt mee naar voren.
Mooie sliding van Urby Emanuelson. Mooie sliding van Urby Emanuelson.
Hedwiges Maduro scoorde twee keer binnen een kwartier na zijn entree. John Heitinga is blij voor de middenvelder. Hedwiges Maduro scoorde twee keer binnen een kwartier na zijn entree. John Heitinga is blij voor de middenvelder.
Laurent Delorge kwam na 70 minuten in het veld en maakte zijn officiële debuut voor Ajax. Laurent Delorge kwam na 70 minuten in het veld en maakte zijn officiële debuut voor Ajax.
Drie assists en een goal: Luis Suárez is een aanwinst voor Ajax. Drie assists en een goal: Luis Suárez is een aanwinst voor Ajax.