Menu
Fotoverslag Dinamo Zagreb - Ajax (0-1)

Fotoverslag Dinamo Zagreb - Ajax (0-1)

Een dapper strijdend Ajax won donderdag met 1-0 bij Dinamo Zagreb in de eerste ronde van het UEFA Cuptoernooi. Dennis Rommedahl was de matchwinner in Kroatiƫ. Kijk hier voor het fotoverslag.

John Heitinga behoudt controle en ruimt op. John Heitinga behoudt controle en ruimt op.
George Ogararu was gelukkig weer fit genoeg om in het zware UEFA Cupduel mee te spelen. George Ogararu was gelukkig weer fit genoeg om in het zware UEFA Cupduel mee te spelen.
Gregory van der Wiel stond opnieuw pal toen er een beroep op hem gedaan werd. Gregory van der Wiel stond opnieuw pal toen er een beroep op hem gedaan werd.
Hedwiges Maduro was een van de hardwerkende middenvelders van Ajax. Hedwiges Maduro was een van de hardwerkende middenvelders van Ajax.
Gabri ging weer voorop in de strijd tegen de Kroaten. Gabri ging weer voorop in de strijd tegen de Kroaten.
Klaas Jan Huntelaar was een paar keer dichtbij een doelpunt en de spits was betrokken bij de goal van Dennis Rommedahl. Klaas Jan Huntelaar was een paar keer dichtbij een doelpunt en de spits was betrokken bij de goal van Dennis Rommedahl.
Johnny Heitinga gaat nog maar eens een duel aan. Johnny Heitinga gaat nog maar eens een duel aan.
Half struikelend is Dennis Rommedahl op weg naar het doel van Dinamo. Half struikelend is Dennis Rommedahl op weg naar het doel van Dinamo.
De Ajacieden vieren met elkaar de belangrijke treffer van Rommedahl. De Ajacieden vieren met elkaar de belangrijke treffer van Rommedahl.