Menu
Fotoverslag eerste trainingsdag

Fotoverslag eerste trainingsdag

Ajax is vandaag begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2007/2008. Bekijk hier het fotoverslag van de eerste twee trainingen van de selectie van Ajax.

De eerste training van Ajax vond plaats op sportcomplex de Toekomst. Bijna tweeduizend toeschouwers kwamen af op de seizoensopening. De eerste training van Ajax vond plaats op sportcomplex de Toekomst. Bijna tweeduizend toeschouwers kwamen af op de seizoensopening.
Jaap Stam was één van de publiekstrekkers van de eerste training. De routinier sloot afgelopen seizoen af met een blessure, maar daar was tijdens de training niets meer van te merken. Jaap Stam was één van de publiekstrekkers van de eerste training. De routinier sloot afgelopen seizoen af met een blessure, maar daar was tijdens de training niets meer van te merken.
Twee nieuwe gezichten binnen de selectie: doelman Erik Heijblok en middenvelder Laurent Delorge. De derde aankoop, Kennedy Bakircioglü, traint maandag voor het eerst mee. Twee nieuwe gezichten binnen de selectie: doelman Erik Heijblok en middenvelder Laurent Delorge. De derde aankoop, Kennedy Bakircioglü, traint maandag voor het eerst mee.
De eerste training van het seizoen bevatte veel loopwerk. Na een paar weken vakantie moet er weer aan de conditie worden gewerkt. De eerste training van het seizoen bevatte veel loopwerk. Na een paar weken vakantie moet er weer aan de conditie worden gewerkt.
De supporters van Ajax zorgden voor de nodige mistbanken op de Toekomst. Voor de spelers een mooi moment om even op adem te komen.
Nieuwe keeperstrainer Carlo L'Ami gaat komend seizoen werken met Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar en Erik Heijblok. Stekelenburg was donderdag nog niet van de partij. De international meldt zich maandag. Nieuwe keeperstrainer Carlo L'Ami gaat komend seizoen werken met Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar en Erik Heijblok. Stekelenburg was donderdag nog niet van de partij. De international meldt zich maandag.
Hoofdtrainer Henk ten Cate overlegt met zijn assistenten Hennie Spijkerman en Alfons Groenendijk. Wat gaat het nieuwe seizoen brengen? Hoofdtrainer Henk ten Cate overlegt met zijn assistenten Hennie Spijkerman en Alfons Groenendijk. Wat gaat het nieuwe seizoen brengen?
Erik Heijblok is volgens eigen zeggen geen topvoetballer. Toch balde de nieuwe doelman behoorlijk mee. Erik Heijblok is volgens eigen zeggen geen topvoetballer. Toch balde de nieuwe doelman behoorlijk mee.
Na de drukbezochte eerste training wachtte de selectie om 16:00 uur de tweede training van de dag. Opnieuw werd er veel gelopen. Hier heeft stagiair Jürgen Colin (Norwich City) nog genoeg lucht over om even te praten met Laurens Ebben.
Adrie Koster is de nieuwe trainer van Jong Ajax, maar hij was donderdag bij de eerste twee trainingen van Ajax 1 ook aanwezig. Adrie Koster is de nieuwe trainer van Jong Ajax, maar hij was donderdag bij de eerste twee trainingen van Ajax 1 ook aanwezig.
Voor Cape Town-stagiairs Thembinkosi Fanteni (linksmidden) en Sameegh Doutie (rechtsmidden) was de eerste training ongetwijfeld een speciale ervaring. Tijdens de tweede training was het iets rustiger langs de zijlijn en konden de Zuid-Afrikanen zich helemaal concentreren op het voetbal. Voor Cape Town-stagiairs Thembinkosi Fanteni (linksmidden) en Sameegh Doutie (rechtsmidden) was de eerste training ongetwijfeld een speciale ervaring. Tijdens de tweede training was het iets rustiger langs de zijlijn en konden de Zuid-Afrikanen zich helemaal concentreren op het voetbal.