Menu
Fotoverslag Excelsior '31 - Ajax (1-8)

Fotoverslag Excelsior '31 - Ajax (1-8)

Ajax versloeg de amateurs van Excelsior '31 met 8-1 in Rijssen. Suarez, Cvitanich, Gabri, Perez en Anita scoorden voor de ploeg van Marco van Basten, die 21 spelers gebruikte in het oefenduel. Kijk hier voor het fotoverslag.

Luis Suarez haalt venijnig uit. De aanvaller uit Uruguay trof twee keer doel. Luis Suarez haalt venijnig uit. De aanvaller uit Uruguay trof twee keer doel.
Gabri controleert de bal. De Catalaanse middenvelder scoorde twee keer. Gabri controleert de bal. De Catalaanse middenvelder scoorde twee keer.
Marco van Basten overlegt met aanvallers Javier Martina en Dario Cvitanich. Marco van Basten overlegt met aanvallers Javier Martina en Dario Cvitanich.
Donovan Slijngard was de enige Ajacied die in beide helften in actie kwam. Donovan Slijngard was de enige Ajacied die in beide helften in actie kwam.
Voor de net bij de selectie gehaalde Vito Wormgoor waren er meteen speelminuten weggelegd. Voor de net bij de selectie gehaalde Vito Wormgoor waren er meteen speelminuten weggelegd.
Ismaïl Aissati duelleert met een een van de spelers van Excelsior '31. Isma├»l Aissati duelleert met een een van de spelers van Excelsior '31.
Mitchell Donald kwam na rust in het veld. Mitchell Donald kwam na rust in het veld.
Marco van Basten bekijkt zijn team. Marco van Basten bekijkt zijn team.
Kenneth Perez scoorde twee keer in de tweede helft. Kenneth Perez scoorde twee keer in de tweede helft.
Doelman Sergio Padt maakte voor het eerst zijn opwachting in Ajax 1. Doelman Sergio Padt maakte voor het eerst zijn opwachting in Ajax 1.