Menu
Fotoverslag Excelsior - Ajax (1-3)

Fotoverslag Excelsior - Ajax (1-3)

Ajax had in Rotterdam weinig moeite met Excelsior, dat twee van zijn spelers weggezonden zag worden. Klaas Jan Huntelaar scoorde de drie goals voor Ajax. Bekijk hier het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar juicht. De spits was weer eens de grote man bij Ajax. Hij scoorde drie keer. Klaas Jan Huntelaar juicht. De spits was weer eens de grote man bij Ajax. Hij scoorde drie keer.
Urby Emanuelson zet een sliding in. Urby Emanuelson zet een sliding in.
Gabri in duel. De middenvelder werd in de tweede helft vervangen door Michael Krohn-Dehli. Gabri in duel. De middenvelder werd in de tweede helft vervangen door Michael Krohn-Dehli.
John Heitinga, die weer als middenvelder fungeerde, zit in de verdrukking. John Heitinga, die weer als middenvelder fungeerde, zit in de verdrukking.
Tom de Mul was weer Ajax' startende rechtsbuiten. Uit een van zijn hoekschoppen kopte Huntelaar raak. Tom de Mul was weer Ajax' startende rechtsbuiten. Uit een van zijn hoekschoppen kopte Huntelaar raak.
George Ogararu is in vorm. Ook tegen Excelsior etaleerde de Roemeense verdediger zijn klasse. George Ogararu is in vorm. Ook tegen Excelsior etaleerde de Roemeense verdediger zijn klasse.
Jaap Stam wint een kopduel. De aanvoerder werd in de tweede helft afgelost door Hedwiges Maduro. Jaap Stam wint een kopduel. De aanvoerder werd in de tweede helft afgelost door Hedwiges Maduro.
Ryan Babel onderneemt een doelpoging. Ryan Babel onderneemt een doelpoging.
Roger kwam al in de eerste helft, na de rode kaart voor Van Nieuwstadt, het middenveld versterken. Roger kwam al in de eerste helft, na de rode kaart voor Van Nieuwstadt, het middenveld versterken.
Klaas Jan Huntelaar neemt de bal aan met zijn rug naar het doel. Klaas Jan Huntelaar neemt de bal aan met zijn rug naar het doel.