Menu
Fotoverslag FC Groningen - Ajax (1-0)

Fotoverslag FC Groningen - Ajax (1-0)

Ajax verloor zondag met 1-0 bij FC Groningen. Jan Vertonghen werd vlak voor tijd met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Ook Marco van Basten werd weggezonden. Kijk hier voor het fotoverslag.

Siem de Jong speelde op de plaats van de geschorste Dario Cvitanich. Siem de Jong speelde op de plaats van de geschorste Dario Cvitanich.
Luis Suarez scoorde deze keer niet tegen zijn oude club. Luis Suarez scoorde deze keer niet tegen zijn oude club.
Maarten Stekelenburg wist zich geklopt door een hard schot van Danny Holla. Maarten Stekelenburg wist zich geklopt door een hard schot van Danny Holla.
Urby Emanuelson werd al snel in de tweede helft vervangen door Leonardo. Urby Emanuelson werd al snel in de tweede helft vervangen door Leonardo.
Een minuut na Emanuelson moest ook Gabri het veld ruimen, ten gunste van de aanvallender ingestelde Evander Sno. Een minuut na Emanuelson moest ook Gabri het veld ruimen, ten gunste van de aanvallender ingestelde Evander Sno.
Miralem Sulejmani wordt stevig verdedigd. Miralem Sulejmani wordt stevig verdedigd.
Thomas Vermaelen treurt nadat hij een bal snoeihard op de lat heeft geschoten. Thomas Vermaelen treurt nadat hij een bal snoeihard op de lat heeft geschoten.
Invaller Evander Sno kopt op het Groningse doel. Invaller Evander Sno kopt op het Groningse doel.
Luis Suarez op zoek naar een treffer. Luis Suarez op zoek naar een treffer.
Marco van Basten uit zijn ongenoegen bij scheidsrechter Jan Wegereef. Marco van Basten uit zijn ongenoegen bij scheidsrechter Jan Wegereef.