Menu
Fotoverslag FC Groningen - Ajax (1-2)

Fotoverslag FC Groningen - Ajax (1-2)

Ajax versloeg FC Groningen in de Euroborg. Rasmus Lindgren en Luis Suarez, beide ex-Groningen, scoorden voor Ajax. Kijk hier voor het fotoverslag.

Rasmus Lindgren opent de score namens Ajax tegen zijn vorige werkgever. Rasmus Lindgren opent de score namens Ajax tegen zijn vorige werkgever.
Aanvoerder Edgar Davids speelde een prima partij tegen FC Groningen. Aanvoerder Edgar Davids speelde een prima partij tegen FC Groningen.
Bruno Silva moest menig fluitconcert ondergaan van zijn vroegere supporters. Bruno Silva moest menig fluitconcert ondergaan van zijn vroegere supporters.
Klaas Jan Huntelaar kopt op het Groningse doel. Klaas Jan Huntelaar kopt op het Groningse doel.
Siem de Jong kwam na ruim een uur in het veld voor Kenneth Perez. Siem de Jong kwam na ruim een uur in het veld voor Kenneth Perez.
Luis Suarez duelleert met een voormalige teamgenoot. Luis Suarez duelleert met een voormalige teamgenoot.
Suarez maakt de winnende treffer. Suarez maakt de winnende treffer.
Luis Suarez wil niet juichen nadat hij Ajax op 1-2 heeft gezet. Van een daverende vreugde-uiting is dan ook geen sprake. Luis Suarez wil niet juichen nadat hij Ajax op 1-2 heeft gezet. Van een daverende vreugde-uiting is dan ook geen sprake.
Luis Suarez in een emotionele confrontatie met zijn voormalige keeper Brian van Loo. Luis Suarez in een emotionele confrontatie met zijn voormalige keeper Brian van Loo.