Menu
Fotoverslag FC Twente - Ajax (0-2)

Fotoverslag FC Twente - Ajax (0-2)

Ajax won de topper tegen FC Twente in Enschede met 0-2. Doelpunten van Siem de Jong en Rasmus Lindgren betekenden drie punten voor de Ajacieden. Bekijk hier het fotoverslag.

Siem de Jong en Gabri proberen oud-Ajacied Youssouf Hersi te stoppen. Ze stonden tegen FC Twente samen in de basis. In de vorige duels moest Gabri zijn plaats afstaan aan de aanvallende middenvelder. Siem de Jong en Gabri proberen oud-Ajacied Youssouf Hersi te stoppen. Ze stonden tegen FC Twente samen in de basis. In de vorige duels moest Gabri zijn plaats afstaan aan de aanvallende middenvelder.
Urby Emanuelson stond offensiever opgesteld dan de laatste tijd het geval was. Urby Emanuelson stond offensiever opgesteld dan de laatste tijd het geval was.
Siem de Jong in duel met Ronnie Stam. Siem de Jong in duel met Ronnie Stam.
Klaas Jan Huntelaar werd in de 71ste minuut gewisseld voor Evander Sno. Klaas Jan Huntelaar werd in de 71ste minuut gewisseld voor Evander Sno.
Uitgerekend tegen zijn oude club FC Twente kreeg Kennedy de eerste speelminuten van het seizoen. Uitgerekend tegen zijn oude club FC Twente kreeg Kennedy de eerste speelminuten van het seizoen.
Klaas Jan Huntelaar schudt scheidrechter Roelof Luinge de hand als voor hem de wedstrijd erop zit. Klaas Jan Huntelaar schudt scheidrechter Roelof Luinge de hand als voor hem de wedstrijd erop zit.
Kenneth Vermeer hield in Enschede de nul. Daar moest de doelman wel wat voor doen. Kenneth Vermeer hield in Enschede de nul. Daar moest de doelman wel wat voor doen.
Evander Sno was in de laatste fase van de wedstrijd de meest vooruitgeschoven Ajacied. Evander Sno was in de laatste fase van de wedstrijd de meest vooruitgeschoven Ajacied.
Na de bevrijdende 0-2 wordt Rasmus Lindgren geknuffeld door onder andere Kennedy en Oleguer. Na de bevrijdende 0-2 wordt Rasmus Lindgren geknuffeld door onder andere Kennedy en Oleguer.