Menu
Fotoverslag FC Twente - Ajax (1-4)

Fotoverslag FC Twente - Ajax (1-4)

Ajax won zondag uit bij FC Twente met 1-4. Klaas Jan Huntelaar was met drie doelpunten de uitblinker in Enschede. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar beleefde een topdag in Enschede. De spits was in het Arke Stadion goed voor maar liefst drie treffers. Klaas Jan Huntelaar beleefde een topdag in Enschede. De spits was in het Arke Stadion goed voor maar liefst drie treffers.
Edgar Davids keerde terug in de basis tegen FC Twente. De vorige wedstrijd (Heerenveen) moest hij vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan. Edgar Davids keerde terug in de basis tegen FC Twente. De vorige wedstrijd (Heerenveen) moest hij vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan.
Wesley Sneijder speelde de wedstrijd tegen FC Twente niet uit. Hij werd tien minuten voor tijd lichtgeblesseerd naar de kant gehaald. Wesley Sneijder speelde de wedstrijd tegen FC Twente niet uit. Hij werd tien minuten voor tijd lichtgeblesseerd naar de kant gehaald.
Twente-doelman Sander Boschker beleefde een zware middag. Keer op keer stichtte Ajax gevaar in zijn doelgebied. Twente-doelman Sander Boschker beleefde een zware middag. Keer op keer stichtte Ajax gevaar in zijn doelgebied.
Gabri was heer en meester op het middenveld. Zelfs Orlando Engelaar had weinig in te brengen. Gabri was heer en meester op het middenveld. Zelfs Orlando Engelaar had weinig in te brengen.
Klaas Jan Huntelaar schermt de bal perfect af. De Twente-verdediging slaagde er niet in de Ajax-spits af te stoppen. Klaas Jan Huntelaar schermt de bal perfect af. De Twente-verdediging slaagde er niet in de Ajax-spits af te stoppen.
Gregory van der Wiel speelde zondag zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Hij deed het uitstekend in de verdediging van de Amsterdammers. Gregory van der Wiel speelde zondag zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Hij deed het uitstekend in de verdediging van de Amsterdammers.
George Ogararu begon tegen FC Twente in de basis. Aan de rechterkant hield hij de verdediging goed dicht. George Ogararu begon tegen FC Twente in de basis. Aan de rechterkant hield hij de verdediging goed dicht.
Ryan Babel probeert Luke Wilkshire uit te spelen. De Ajax-aanvaller maakte zondag op slag van rust het derde doelpunt voor de Amsterdammers. Ryan Babel probeert Luke Wilkshire uit te spelen. De Ajax-aanvaller maakte zondag op slag van rust het derde doelpunt voor de Amsterdammers.
Huntelaar kan lachen. Hij scoorde in de eerste helft met zijn hoofd en uit een vrije trap. Na de rust maakte hij zijn derde treffer. Huntelaar kan lachen. Hij scoorde in de eerste helft met zijn hoofd en uit een vrije trap. Na de rust maakte hij zijn derde treffer.