Menu
Fotoverslag FC Twente - Ajax (2-1)

Fotoverslag FC Twente - Ajax (2-1)

Ajax heeft de eerste play-offwedstrijd tegen FC Twente nipt verloren. In Emmen eindigde het eerste duel van de tweeluik met als inzet een ticket voor de voorronde van de Champions League in 2-1. Bekijk hier de foto's van de wedstrijd.

Luis Suarez wordt onderuit gehaald door Rob Wielaert. Luis Suarez wordt onderuit gehaald door Rob Wielaert.
Gabri kreeg in de eerste helft een goede kans, maar hij vond Sander Boschker op zijn weg. Gabri kreeg in de eerste helft een goede kans, maar hij vond Sander Boschker op zijn weg.
Jan Vertonghen moet dankzij een gele kaart het beslissende duel tegen Twente aan zich voorbij laten gaan. Voor Romano Denneboom geldt hetzelfde. Jan Vertonghen moet dankzij een gele kaart het beslissende duel tegen Twente aan zich voorbij laten gaan. Voor Romano Denneboom geldt hetzelfde.
Klaas Jan Huntelaar lijkt op deze foto te scoren, maar Sander Boschker redde nog op deze inzet. Klaas Jan Huntelaar lijkt op deze foto te scoren, maar Sander Boschker redde nog op deze inzet.
Adrie Koster moest zijn mannen af en toe vanaf de zijlijn aanwijzingen geven. Adrie Koster moest zijn mannen af en toe vanaf de zijlijn aanwijzingen geven.
Bruno Silva had zijn handen vol aan de buitenspelers van FC Twente. Bruno Silva had zijn handen vol aan de buitenspelers van FC Twente.
Luis Suarez hield oog voor zijn tegenstander. De Uruguyaan was deze avond als enige succesvol namens Ajax. Luis Suarez hield oog voor zijn tegenstander. De Uruguyaan was deze avond als enige succesvol namens Ajax.
Maarten Stekelenburg zat er dicht bij, toen Blaise N'Kufo van elf meter inschoot. De Ajax-doelman kon de bal echter net niet keren waardoor Twente op 1-1 kwam. Maarten Stekelenburg zat er dicht bij, toen Blaise N'Kufo van elf meter inschoot. De Ajax-doelman kon de bal echter net niet keren waardoor Twente op 1-1 kwam.
Kennedy mocht tegen zijn voormalige ploeg het laatste kwartier spelen als vervanger van Kenneth Perez. Kennedy mocht tegen zijn voormalige ploeg het laatste kwartier spelen als vervanger van Kenneth Perez.
Aanvoerder Edgar Davids baalt zichtbaar van de nipte nederlaag tegen FC Twente. Aanvoerder Edgar Davids baalt zichtbaar van de nipte nederlaag tegen FC Twente.