Menu
Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (0-1)

Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (0-1)

Ajax won met 1-0 van FC Utrecht door een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar. Het was de eerste zege voor Adrie Koster als coach van de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag van FC Utrecht - Ajax.

De Ajacieden vieren met elkaar het doelpunt van Klaas Jan Huntelaar. De Ajacieden vieren met elkaar het doelpunt van Klaas Jan Huntelaar.
Dennis Gentenaar is de aanvallers van FC Utrecht de baas. De doelman was een prima vervanger voor de geblesseerde Maarten Stekelenburg. Dennis Gentenaar is de aanvallers van FC Utrecht de baas. De doelman was een prima vervanger voor de geblesseerde Maarten Stekelenburg.
Vol overgave zet George Ogararu een tackle in. Vol overgave zet George Ogararu een tackle in.
Dennis Rommedahl moet knokken om in balbezit te blijven. Dennis Rommedahl moet knokken om in balbezit te blijven.
Luis Suarez met een van zijn rushes langs de linkerkant. Luis Suarez met een van zijn rushes langs de linkerkant.
Klaas Jan Huntelaar zoekt naar een afspeelmogelijkheid. Klaas Jan Huntelaar zoekt naar een afspeelmogelijkheid.
Omhaal van Huntelaar. Deze keer leverde het hoogstandje geen doelpunt op. Omhaal van Huntelaar. Deze keer leverde het hoogstandje geen doelpunt op.
Siem de Jong was teruggekeerd van een serie wedstrijden met Jong Oranje en stond in Utrecht in de basis. Siem de Jong was teruggekeerd van een serie wedstrijden met Jong Oranje en stond in Utrecht in de basis.
Klaas Jan Huntelaar heeft gescoord en John Heitinga is daar heel blij mee. Klaas Jan Huntelaar heeft gescoord en John Heitinga is daar heel blij mee.
Adrie Koster brengt vijf minuten voor tijd Kennedy in het veld voor Suarez. Adrie Koster brengt vijf minuten voor tijd Kennedy in het veld voor Suarez.