Menu
Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (0-2)

Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (0-2)

Ajax won bij FC Utrecht met 0-2 dankzij doelpunten van Gregory van der Wiel en Jan Vertonghen. Kijk hier voor het fotoverslag.

Gregory van der Wiel juicht na zijn eerste doelpunt in Ajax 1. Gregory van der Wiel juicht na zijn eerste doelpunt in Ajax 1.
Kenneth Vermeer deed het opnieuw prima onder de lat. Kenneth Vermeer deed het opnieuw prima onder de lat.
Eyong Enoh had weer een basisplaats op het middenveld. Eyong Enoh had weer een basisplaats op het middenveld.
Micky Sulejmani gaf met een fraai hakje de assist voor het doelpunt van Gregory van der Wiel. Ook de voorzet bij de goal van Jan Vertonghen kwam van de aanvaller. Micky Sulejmani gaf met een fraai hakje de assist voor het doelpunt van Gregory van der Wiel. Ook de voorzet bij de goal van Jan Vertonghen kwam van de aanvaller.
Luis Suarez kreeg in Utrecht een gele kaart. Dit betekent dat hij volgende week tegen ADO geschorst is. Luis Suarez kreeg in Utrecht een gele kaart. Dit betekent dat hij volgende week tegen ADO geschorst is.
Oleguer is de baas in de lucht. Oleguer is de baas in de lucht.
Leonardo verving na rust Urby Emanuelson. Leonardo verving na rust Urby Emanuelson.
jan Vertonghen kopt snoeihard in. jan Vertonghen kopt snoeihard in.
Vertonghen is blij nadat hij Ajax op 0-2 heeft gezet in Utrecht. Vertonghen is blij nadat hij Ajax op 0-2 heeft gezet in Utrecht.
De spelers van Ajax bedanken de meegereisde supporters voor hun steun. De spelers van Ajax bedanken de meegereisde supporters voor hun steun.