Menu
Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (2-3)

Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (2-3)

In een tumulteuze slotfase gaf Ajax bijna een 0-2 voorsprong weg, maar Kenneth Perez besliste het duel: 2-3. Bekijk hier de belangrijkste foto's van de wedstrijd.

Wesley Sneijder was in zijn geboortestad Utrecht in de eerste helft de uitblinker. Wesley Sneijder was in zijn geboortestad Utrecht in de eerste helft de uitblinker.
Al na zeven minuten kon spits Ryan Babel zijn collega's bespringen nadat de niet zichtbare Gabri de score heeft geopend. Al na zeven minuten kon spits Ryan Babel zijn collega's bespringen nadat de niet zichtbare Gabri de score heeft geopend.
Als linkermiddenvelder kwam Urby Emanuelson zijn oud-clubgenoot Cedric van der Gun regelmatig tegen. Als linkermiddenvelder kwam Urby Emanuelson zijn oud-clubgenoot Cedric van der Gun regelmatig tegen.
Het verzwaarde middenveld met Gabri, Maduro en Emanuelson had in de eerste helft weinig problemen met de thuisploeg. Het verzwaarde middenveld met Gabri, Maduro en Emanuelson had in de eerste helft weinig problemen met de thuisploeg.
Wesley Sneijder viert de 0-2 van Heitinga even niet met zijn collega's maar met de meegereisde supporters. Wesley Sneijder viert de 0-2 van Heitinga even niet met zijn collega's maar met de meegereisde supporters.
Scheidsrechter Dick van Egmond haalde de woede van de Ajacieden op zijn hals nadat hij Utrecht een strafschop had toegekend. Scheidsrechter Dick van Egmond haalde de woede van de Ajacieden op zijn hals nadat hij Utrecht een strafschop had toegekend.
Maarten Stekelenburg ging naar de goede hoek bij de strafschop van Gregoor van Dijk, maar keerde hem niet. Maarten Stekelenburg ging naar de goede hoek bij de strafschop van Gregoor van Dijk, maar keerde hem niet.
Ajax juicht. Na een 1-0 nederlaag vorig jaar, werd de zege in de slotfase bewerkstelligd door Kenneth Perez. Ajax juicht. Na een 1-0 nederlaag vorig jaar, werd de zege in de slotfase bewerkstelligd door Kenneth Perez.