Menu
Fotoverslag FC Utrecht - Ajax

Fotoverslag FC Utrecht - Ajax

Het leek een makkie te worden. Ajax had al acht keer achter elkaar gewonnen en FC Utrecht was niet echt in vorm. Maar het ging anders. Ajax kwam nog wel op voorsprong in De Galgenwaard. Daley Blind scoorde met een harde knal de 1-0, maar Utrecht maakte al snel de gelijkmaker.

Ajax Kids Club was ook in Utrecht. Elf leden mochten met hun helden mee het veld op en in de rust mochten ze ook nog penalty's nemen. De foto's vind je hieronder!

De foto's zijn gemaakt door ProShots, De Brouwer en SVA.Gespannen koppies bij de spelers en mascottes in de spelerstunnel Gespannen koppies bij de spelers en mascottes in de spelerstunnel
De mascotte is bijna even groot als de speler, dat zie je niet vaak, maar ligt het nou aan de mascotte of aan Serero? De mascotte is bijna even groot als de speler, dat zie je niet vaak, maar ligt het nou aan de mascotte of aan Serero?
Daar gaan ze, de tunnel uit, het veld op Daar gaan ze, de tunnel uit, het veld op
Mooi op een rijtje Mooi op een rijtje
Trots op je club, zo hoort het Trots op je club, zo hoort het
Door een harde knal van Blind komt Ajax op voorsprong Door een harde knal van Blind komt Ajax op voorsprong
Dat moet gevierd worden! Dat moet gevierd worden!
Helaas maakt Utrecht al snel de gelijkmaker... Helaas maakt Utrecht al snel de gelijkmaker...
Rust. Tijd voor een potje penalty's schieten Rust. Tijd voor een potje penalty's schieten
En dat doen de Ajacieden beter dan de jonge Utrechters En dat doen de Ajacieden beter dan de jonge UtrechtersDe Ajax Kids Clubleden winnen wel van Utrecht, dat vieren ze met het volle uitvak De Ajax Kids Clubleden winnen wel van Utrecht, dat vieren ze met het volle uitvakEn zo ziet dat er uit vanuit het uitvak En zo ziet dat er uit vanuit het uitvakNog even met z'n allen op de foto voor de tweede helft begint Nog even met z'n allen op de foto voor de tweede helft begintHet lukt niet om te scoren in de tweede helft, dat laat Fischer hier zien. Het lukt niet om te scoren in de tweede helft, dat laat Fischer hier zien.