Menu
Fotoverslag FC Volendam - Ajax (1-0)

Fotoverslag FC Volendam - Ajax (1-0)

FC Volendam schakelde Ajax uit in de KNVB Beker door de Amsterdammers in Volendam na verlenging met 1-0 te verslaan. Marvin Zeegelaar maakte zijn debuut in Ajax 1. Kijk hier voor het fotoverslag.

Volendam heeft in de tweede helft van de verlenging toegeslagen, tot verdriet van Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen. Volendam heeft in de tweede helft van de verlenging toegeslagen, tot verdriet van Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen.
Luis Suarez was de gevaarlijkste aanvaller aan de kant van Ajax, maar ook hij kon deze keer geen doorbraak forceren. Luis Suarez was de gevaarlijkste aanvaller aan de kant van Ajax, maar ook hij kon deze keer geen doorbraak forceren.
Thomas Vermaelen raakte op het veld waar hij eens debuteerde voor Ajax 1 geblesseerd aan zijn enkel. De Belg moest de laatste minuten vanaf de kant toekijken. Thomas Vermaelen raakte op het veld waar hij eens debuteerde voor Ajax 1 geblesseerd aan zijn enkel. De Belg moest de laatste minuten vanaf de kant toekijken.
Helaas voor Suarez en de overige Ajacieden keepte Volendam-doelman Verhoeven een geweldige wedstrijd.
Gabri gaat vol overtuiging een kopduel aan. Gabri gaat vol overtuiging een kopduel aan.
Jan Vertonghen was een van de weinige Ajacieden die een voldoende haalden. Jan Vertonghen was een van de weinige Ajacieden die een voldoende haalden.
Gregory van der Wiel strijdt om balbezit. Gregory van der Wiel strijdt om balbezit.
Marvin Zeegelaar speelde de gehele reguliere speeltijd. Marvin Zeegelaar speelde de gehele reguliere speeltijd.
Siem de Jong kwam in het veld toen de verlenging begon. Siem de Jong kwam in het veld toen de verlenging begon.