Menu
Fotoverslag Feyenoord - Ajax (0-4)

Fotoverslag Feyenoord - Ajax (0-4)

Ajax walste zondagmiddag over Feyenoord heen. De teller bleef steken op vier, wat - vreemd genoeg - nog aan de magere kant was. Bekijk hier foto's van de wedstrijd.

De Ajacieden vieren de treffer van Klaas Jan Huntelaar. De Ajacieden vieren de treffer van Klaas Jan Huntelaar.
Tot verrassing van velen stond Tom de Mul wederom in de basis en hij speelde een puike eerste helft. Tot verrassing van velen stond Tom de Mul wederom in de basis en hij speelde een puike eerste helft.
Klaas Jan Huntelaar kopt uitstekend raak, 0-1. Klaas Jan Huntelaar kopt uitstekend raak, 0-1.
Urby Emanuelson wint het duel van Danny Buijs. Urby Emanuelson wint het duel van Danny Buijs.
Jaap Stam weerhoudt Feyenoord samen met Maarten Stekelenburg van scoren. Jaap Stam weerhoudt Feyenoord samen met Maarten Stekelenburg van scoren.
Al in de 25ste minuut moest Jaap Stam geblesseerd het veld verlaten. Al in de 25ste minuut moest Jaap Stam geblesseerd het veld verlaten.
Gabri dook meerdere malen gevaarlijk op voor Feyenoord-keeper Henk Timmer maar scoorde niet. Gabri dook meerdere malen gevaarlijk op voor Feyenoord-keeper Henk Timmer maar scoorde niet.
Klaas Jan Huntelaar springt een gat in de lucht na zijn doelpunt.
Mauro Rosales, invaller voor Tom de Mul, lijkt Timmer voorbij maar zou niet scoren. Mauro Rosales, invaller voor Tom de Mul, lijkt Timmer voorbij maar zou niet scoren.
Wesley Sneijder viert de treffer van Kenneth Perez. Wesley Sneijder viert de treffer van Kenneth Perez.
John Heitinga, Klaas Jan Huntelaar, George Ogararu en Wesley Sneijder bedanken de meegereisde fans, die op hun beurt de Ajacieden bedanken voor een fraaie overwinning. John Heitinga, Klaas Jan Huntelaar, George Ogararu en Wesley Sneijder bedanken de meegereisde fans, die op hun beurt de Ajacieden bedanken voor een fraaie overwinning.