Menu
Fotoverslag Feyenoord - Ajax (2-2)

Fotoverslag Feyenoord - Ajax (2-2)

De Rotterdamse editie van de Klassieker in 2007-2008 bleef onbeslist: 2-2. Invallers Dennis Rommedahl en Siem de Jong scoorden voor Ajax in de Kuip. Kijk hier voor het fotoverslag van Feyenoord - Ajax.

John Heitinga in duel met Michael Mols. John Heitinga in duel met Michael Mols.
Urby Emanuelson was weer fit en kon aantreden tegen Feyenoord. Urby Emanuelson was weer fit en kon aantreden tegen Feyenoord.
Vroeger ploeggenoten bij FC Barcelona, nu opponenten tijdens de meest beladen wedstrijd in Nederland: Gabri tegen Giovanni van Bronckhorst. Vroeger ploeggenoten bij FC Barcelona, nu opponenten tijdens de meest beladen wedstrijd in Nederland: Gabri tegen Giovanni van Bronckhorst.
Albert Luque werd, net als Luis Suarez, in de rust gewisseld. Albert Luque werd, net als Luis Suarez, in de rust gewisseld.
Aanvallende actie van Luis Suarez. Aanvallende actie van Luis Suarez.
Maarten Stekelenburg redde een aantal keer fraai. Maarten Stekelenburg redde een aantal keer fraai.
Hedwiges Maduro verzette veel werk op het middenveld. Hedwiges Maduro verzette veel werk op het middenveld.
Dennis Rommedahl tekende vlak na rust voor de gelijkmaker. Dennis Rommedahl tekende vlak na rust voor de gelijkmaker.
Jan Vertonghen zet als linksback een tackle in. Jan Vertonghen zet als linksback een tackle in.
Klaas Jan Huntelaar kreeg een paar goede kansen in de tweede helft, maar miste wat geluk in de afwerking. Klaas Jan Huntelaar kreeg een paar goede kansen in de tweede helft, maar miste wat geluk in de afwerking.
George Ogararu gaat geblesseerd naar de kant. Ajax moet verder met tien man. George Ogararu gaat geblesseerd naar de kant. Ajax moet verder met tien man.
Maarten Stekelenburg stopt opnieuw een penalty. Helaas sloeg De Guzman in de rebound alsnog toe. Maarten Stekelenburg stopt opnieuw een penalty. Helaas sloeg De Guzman in de rebound alsnog toe.