Menu
Fotoverslag Fiorentina - Ajax (0-1)

Fotoverslag Fiorentina - Ajax (0-1)

Ajax won verrassend van Fiorentina in de UEFA Cup. In Florence scoorde Kennedy in de tweede helft het enige doelpunt. Kijk hier voor het fotoverslag.

Ajax werd in Florence gesteund door ruim 1500 supporters. Natuurlijk vierde het elftal de zege met hen. Ajax werd in Florence gesteund door ruim 1500 supporters. Natuurlijk vierde het elftal de zege met hen.
De elf die in Italië aan de aftrap verschenen voor Ajax. De elf die in ItaliĆ« aan de aftrap verschenen voor Ajax.
Urby Emanuelson verzette veel werk in het UEFA Cupduel. Urby Emanuelson verzette veel werk in het UEFA Cupduel.
Luis Suarez zorgde een aantal keer voor gevaar voor het Italiaanse doel. Luis Suarez zorgde een aantal keer voor gevaar voor het Italiaanse doel.
Vurnon Anita hield zich prima staande in het duel met Fiorentina. Vurnon Anita hield zich prima staande in het duel met Fiorentina.
Urby Emanuelson in een stevig kopduel. Urby Emanuelson in een stevig kopduel.
Gregory van der Wiel deed het prima tegen spits Adrian Mutu. Gregory van der Wiel deed het prima tegen spits Adrian Mutu.
Luis Suarez werd hard aangepakt door de verdedigers van Fiorentina. Luis Suarez werd hard aangepakt door de verdedigers van Fiorentina.
Kennedy loopt juichend weg na zijn doelpunt. Kennedy loopt juichend weg na zijn doelpunt.
Rasmus Lindgren, die zelf ook een prima wedstrijd speelde, knuffelt samen met Gregory van der Wiel doelpuntenmaker Kennedy. Rasmus Lindgren, die zelf ook een prima wedstrijd speelde, knuffelt samen met Gregory van der Wiel doelpuntenmaker Kennedy.