Menu
Fotoverslag FK Borac - Ajax (1-4)

Fotoverslag FK Borac - Ajax (1-4)

Ajax won de heenwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Cup met 4-1 van FK Borac. Suarez, Sulejmani en Huntelaar scoorden voor de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

Luis Suarez scoort met een magistraal lobje. Luis Suarez scoort met een magistraal lobje.
Jeffrey Sarpong stond opnieuw in de basisopstelling. Jeffrey Sarpong stond opnieuw in de basisopstelling.
Micky Sulejmani tekende voor de openingsgoal. Micky Sulejmani tekende voor de openingsgoal.
Jeffrey Sarpong had een goede kans om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Jeffrey Sarpong had een goede kans om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen.
De aanvallers van Ajax bejubelen een doelpunt. De aanvallers van Ajax bejubelen een doelpunt.
Klaas Jan Huntelaar haalt uit met links. Hij zou heel fraai scoren. Klaas Jan Huntelaar haalt uit met links. Hij zou heel fraai scoren.
Siem de Jong kwam in de tweede helft het veld in voor Jeffrey Sarpong. Siem de Jong kwam in de tweede helft het veld in voor Jeffrey Sarpong.
Klaas Jan Huntelaar heeft reden om te juichen. De aanvaller scoorde twee keer tegen de Serven. Klaas Jan Huntelaar heeft reden om te juichen. De aanvaller scoorde twee keer tegen de Serven.
Aanvoerder Huntelaar bedankt de meegereisde supporters voor hun steun. Aanvoerder Huntelaar bedankt de meegereisde supporters voor hun steun.
Ook Urby Emanuelson maakte de gang naar de trouwe fans. Het leverde een supporter een origineel Ajax-shirt op. Ook Urby Emanuelson maakte de gang naar de trouwe fans. Het leverde een supporter een origineel Ajax-shirt op.