Menu
Fotoverslag GFC - Ajax (0-9)

Fotoverslag GFC - Ajax (0-9)

Ajax besloot zijn tweede oefenduel in de voorbereiding met een ruime zege op GFC. In Goor werd het 0-9. Bekijk hier het fotoverslag van GFC - Ajax.

Klaas Jan Huntelaar kwam ruim een uur in actie. De spits opende de score na twaalf minuten (0-1) en bleef een plaag voor GFC. Huntelaar was enkele keren dicht bij zijn tweede treffer. Het geluk ontbrak. Klaas Jan Huntelaar kwam ruim een uur in actie. De spits opende de score na twaalf minuten (0-1) en bleef een plaag voor GFC. Huntelaar was enkele keren dicht bij zijn tweede treffer. Het geluk ontbrak.
Gabri speelde de hele wedstrijd. De Spanjaard slaagde er na rust in twee keer te scoren. Gabri besloot de wedstrijd als aanvoerder. Gabri speelde de hele wedstrijd. De Spanjaard slaagde er na rust in twee keer te scoren. Gabri besloot de wedstrijd als aanvoerder.
Jeffrey Sarpong loste al na 25 minuten de geblesseerd geraakte Nicolae Mitea af. De Roemeense linksbuiten liep een enkelblessure op. Kort daarvoor had Mitea Ajax aan een 0-4 voorsprong geholpen. Jeffrey Sarpong loste al na 25 minuten de geblesseerd geraakte Nicolae Mitea af. De Roemeense linksbuiten liep een enkelblessure op. Kort daarvoor had Mitea Ajax aan een 0-4 voorsprong geholpen.
Wesley Sneijder liet zich in Goor van zijn beste kant zien. De Ajacied trof binnen 21 minuten drie keer doel. Wesley Sneijder liet zich in Goor van zijn beste kant zien. De Ajacied trof binnen 21 minuten drie keer doel.
Edgar Davids heeft vooral oog voor de bal. Edgar Davids heeft vooral oog voor de bal.
Klaas Jan Huntelaar toont zijn sprongkracht en torent hoog boven enkele tegenstanders uit. John Heitinga wacht af. Klaas Jan Huntelaar toont zijn sprongkracht en torent hoog boven enkele tegenstanders uit. John Heitinga wacht af.
Edgar Davids baant zich kappend en draaiend een weg door de defensie van GFC. De routinier opereerde vanaf zijn vertrouwde stek, links op het middenveld. Edgar Davids baant zich kappend en draaiend een weg door de defensie van GFC. De routinier opereerde vanaf zijn vertrouwde stek, links op het middenveld.
De Zuid-Afrikaanse stagiair Sameegh Doutie bekroonde zijn invalbeurt met een treffer. Het talent van zusterclub Ajax Cape Town nam de 0-8 voor zijn rekening. In de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd bepaalde Gabri de eindstand op 0-9. De Zuid-Afrikaanse stagiair Sameegh Doutie bekroonde zijn invalbeurt met een treffer. Het talent van zusterclub Ajax Cape Town nam de 0-8 voor zijn rekening. In de voorlaatste minuut van de officiĆ«le speeltijd bepaalde Gabri de eindstand op 0-9.