Menu
Fotoverslag Heracles - Ajax (0-3)

Fotoverslag Heracles - Ajax (0-3)

Met een geflatteerde 0-3 overwinning stapte Ajax van het kunstgrasveld van Heracles. Er gebeurde van alles. Drie goals, een rode kaart en een protesterende trainer. Bekijk het fotoverslag.

Wesley Sneijder speelde tegen Heracles zijn 150ste wedstrijd voor Ajax. Wesley Sneijder speelde tegen Heracles zijn 150ste wedstrijd voor Ajax.
Omdat Robbert Schilder een schorsing uitzat, was Emmanuel Boakye de enige Ajacied in Almelose dienst die tegen zijn werkgever speelde. Omdat Robbert Schilder een schorsing uitzat, was Emmanuel Boakye de enige Ajacied in Almelose dienst die tegen zijn werkgever speelde.
Urby Emanuelson in duel met Stefaan Tanghe. Urby Emanuelson in duel met Stefaan Tanghe.
Nadat Tom de Mul donderdag tegen Austria Wien genoegen moest nemen met een invalbeurt, stond hij tegen Heracles weer in de basis. Nadat Tom de Mul donderdag tegen Austria Wien genoegen moest nemen met een invalbeurt, stond hij tegen Heracles weer in de basis.
Klaas Jan Huntelaar is het middelpunt van een scrimmage voor het doel van Maarten Stekelenburg Klaas Jan Huntelaar is het middelpunt van een scrimmage voor het doel van Maarten Stekelenburg
Nadat Kenneth Perez zich in dit duel kon loswerken, scoorde hij de openingstreffer. Nadat Kenneth Perez zich in dit duel kon loswerken, scoorde hij de openingstreffer.
Wesley Sneijder is blij met doelpuntenmaker Kenneth Perez. Wesley Sneijder is blij met doelpuntenmaker Kenneth Perez.
John Heitinga begrijpt er niets van. Scheidsrechter Björn Kuipers stuurt hem met een rode kaart van het veld. John Heitinga begrijpt er niets van. Scheidsrechter Björn Kuipers stuurt hem met een rode kaart van het veld.
Ook trainer Henk ten Cate begrijpt niets van de beslissing van Kuipers om Heitinga van het veld te sturen. Ook trainer Henk ten Cate begrijpt niets van de beslissing van Kuipers om Heitinga van het veld te sturen.
Wesley Sneijder ontmoet de breed glimlachende invaller Edgar Manucharyan nadat de jubilerende middenvelder Ajax op 0-3 heeft gezet. Wesley Sneijder ontmoet de breed glimlachende invaller Edgar Manucharyan nadat de jubilerende middenvelder Ajax op 0-3 heeft gezet.
De Ajacieden vieren de overwinning - wat de eerste nederlaag van Heracles  dit seizoen op eigen kunstgras betekende - met de meegereisde fans. De Ajacieden vieren de overwinning - wat de eerste nederlaag van Heracles dit seizoen op eigen kunstgras betekende - met de meegereisde fans.