Menu
Fotoverslag Heracles Almelo - Ajax (1-3)

Fotoverslag Heracles Almelo - Ajax (1-3)

Ajax boekte de eerste uitzege door Heracles in Almelo met 3-1 terug te wijzen. Luis Suarez en twee keer Klaas Jan Huntelaar scoorden voor Ajax. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar komt op stoom. De spits scoorde drie keer in de laatste twee duels. Klaas Jan Huntelaar komt op stoom. De spits scoorde drie keer in de laatste twee duels.
Al na twee minuten kopte Luis Suarez Ajax naar een voorsprong. Helaas is de aanvaller zaterdag geschorst als Ajax het tegen FC Twente opneemt. Al na twee minuten kopte Luis Suarez Ajax naar een voorsprong. Helaas is de aanvaller zaterdag geschorst als Ajax het tegen FC Twente opneemt.
Siem de Jong zag zijn goede invalbeurt tegen NEC beloond worden met een basisplaats tegen Heracles. Siem de Jong zag zijn goede invalbeurt tegen NEC beloond worden met een basisplaats tegen Heracles.
Jan Vertonghen speelde in de tweede helft linksback. Jan Vertonghen speelde in de tweede helft linksback.
Gabri kwam halverwege in het veld voor Leonardo en bezorgde Ajax meer grip op het middenveld. Gabri kwam halverwege in het veld voor Leonardo en bezorgde Ajax meer grip op het middenveld.