Menu

Fotoverslag HSV - Ajax (0-1)

Ajax boekte een uitstekende zege in Hamburg op HSV: 0-1. Leonardo tekende voor de enige treffer in het UEFA Cupduel. Kijk hier voor het fotoverslag.

Niet alleen Leonardo, maar alle Ajacieden zijn blij na de treffer van de Braziliaan. Dankzij de goal van Leonardo won Ajax verrassend bij HSV: 0-1. Niet alleen Leonardo, maar alle Ajacieden zijn blij na de treffer van de Braziliaan. Dankzij de goal van Leonardo won Ajax verrassend bij HSV: 0-1.
Kennedy in een intens duel. De Zweed had opnieuw een basisplaats. Kennedy in een intens duel. De Zweed had opnieuw een basisplaats.
Spits Luis Suarez haalt uit. Spits Luis Suarez haalt uit.
Aanvoerder Rasmus Lindgren speelde een uitstekende wedstrijd. Aanvoerder Rasmus Lindgren speelde een uitstekende wedstrijd.
Ook in Hamburg was de  Ajax-selectie verzekerd van de steun van de trouwe supporters. Ook in Hamburg was de Ajax-selectie verzekerd van de steun van de trouwe supporters.
Eyong Enoh stond opnieuw in de basis. De Kameroener werd deze keer na een uur spelen gewisseld. Eyong Enoh stond opnieuw in de basis. De Kameroener werd deze keer na een uur spelen gewisseld.
Gabri verving Enoh en deed dat uitstekend. Gabri verving Enoh en deed dat uitstekend.
Thomas Vermaelen was bijna niet te kloppen deze avond. Thomas Vermaelen was bijna niet te kloppen deze avond.
Ook Jan Vertonghen speelde een puike partij. Ook Jan Vertonghen speelde een puike partij.
Natuurlijk vierde de selectie de verrassende en knappe overwinning met de meegereisde supporters. Natuurlijk vierde de selectie de verrassende en knappe overwinning met de meegereisde supporters.