Menu
Fotoverslag IK Start - Ajax (2-5)

Fotoverslag IK Start - Ajax (2-5)

Ajax heeft donderdagavond de uitwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Cup tegen IK Start gewonnen: 2-5. Klaas Jan Huntelaar (2), Markus Rosenberg, Wesley Sneijder en Roger maakten de doelpunten voor Ajax.


Markus Rosenberg loopt juichend weg, nadat hij Ajax kort voor rust op 1-2 heeft gezet. Markus Rosenberg loopt juichend weg, nadat hij Ajax kort voor rust op 1-2 heeft gezet.
Klaas Jan Huntelaar schiet in de zeventiende minuut de 0-1 binnen. Klaas Jan Huntelaar schiet in de zeventiende minuut de 0-1 binnen.
Jaap Stam probeerde Ajax in de moeilijke eerste helft regelmatig op sleeptouw te nemen. Jaap Stam probeerde Ajax in de moeilijke eerste helft regelmatig op sleeptouw te nemen.
Ryan Babel kwam in de eerste helft in het veld voor Rosales. Ryan Babel kwam in de eerste helft in het veld voor Rosales.
Wesley Sneijder bracht Ajax in de tweede helft met een prachtige vrije trap weer op voorsprong: 2-3. Wesley Sneijder bracht Ajax in de tweede helft met een prachtige vrije trap weer op voorsprong: 2-3.
Roger maakte Ajax' vierde doelpunt. Roger maakte Ajax' vierde doelpunt.