Menu
Fotoverslag Internazionale - Ajax (2-2)

Fotoverslag Internazionale - Ajax (2-2)

Ajax speelde in Dubai met 2-2 gelijk tegen Internazionale uit Milaan. De Amsterdammers verloren vervolgens na strafschoppen. Edgar Davids maakte zijn rentree, net als Kenneth Perez die ook nog scoorde. Kijk hier voor het fotoverslag.

Aanvoerder Edgar Davids feliciteert Kenneth Perez met zijn doelpunt. Aanvoerder Edgar Davids feliciteert Kenneth Perez met zijn doelpunt.
Klaas Jan Huntelaar neemt het doel van Inter onder vuur. Klaas Jan Huntelaar neemt het doel van Inter onder vuur.
Bij Inter enkele oude bekenden: Maxwell en Cristian Chivu. Bij Inter enkele oude bekenden: Maxwell en Cristian Chivu.
Kenneth Perez schudt Chivu van zich af. Kenneth Perez schudt Chivu van zich af.
Mitchell Donald speelde in de eerste helft op de plaats van de geschorste Gabri. Mitchell Donald speelde in de eerste helft op de plaats van de geschorste Gabri.
Kennedy speelde in de tweede helft van het oefenduel. Kennedy speelde in de tweede helft van het oefenduel.
Na rust maakte Leonardo zijn rentree in Ajax 1. Na rust maakte Leonardo zijn rentree in Ajax 1.
Geen twijfel mogelijk: Luis Suarez wordt neergehaald en Ajax krijgt een strafschop. Geen twijfel mogelijk: Luis Suarez wordt neergehaald en Ajax krijgt een strafschop.
In de penaltyserie verschalkt Suarez met een 'Panenka' de keeper van Inter. In de penaltyserie verschalkt Suarez met een 'Panenka' de keeper van Inter.
Maarten Stekelenburg stopt de strafschop van Chivu. Helaas verloor Ajax de penaltyreeks wel. Maarten Stekelenburg stopt de strafschop van Chivu. Helaas verloor Ajax de penaltyreeks wel.