Menu
Fotoverslag: Jong Ajax - Jong Stormvogels/Telstar

Fotoverslag: Jong Ajax - Jong Stormvogels/Telstar

Michael Timisela vocht als centrale verdediger van Jong Ajax verbeten duels uit met de enige geroutineerde kracht aan de kant van Stormvogels Telstar, spits Ronny van Es. Michael Timisela vocht als centrale verdediger van Jong Ajax verbeten duels uit met de enige geroutineerde kracht aan de kant van Stormvogels Telstar, spits Ronny van Es.
Michael Krohn-Dehli liet een kwartier voor tijd na Ajax op 2-0 te brengen vanaf de strafschopstip. Tom de Mul was onderweg naar het doel licht getoucheerd door Ilham Demerci, die met rood van het veld moest. Michael Krohn-Dehli liet een kwartier voor tijd na Ajax op 2-0 te brengen vanaf de strafschopstip. Tom de Mul was onderweg naar het doel licht getoucheerd door Ilham Demerci, die met rood van het veld moest.
Aanvoerder Donovan Slijngard speelde als linksback een foutloze wedstrijd. Aanvoerder Donovan Slijngard speelde als linksback een foutloze wedstrijd.
Zonder het zelf te beseffen maakte Rydell Poepon de eerste treffer van Jong Ajax. Een omhaal van Michael Krohn-Dehli verdween via Poepons hoofd in het doel. Zonder het zelf te beseffen maakte Rydell Poepon de eerste treffer van Jong Ajax. Een omhaal van Michael Krohn-Dehli verdween via Poepons hoofd in het doel.
Daarom gingen in de daaropvolgende festiviteiten minstens zo veel felicitaties uit naar Krohn-Dehli als naar de officiële doelpuntenmaker. Daarom gingen in de daaropvolgende festiviteiten minstens zo veel felicitaties uit naar Krohn-Dehli als naar de officiële doelpuntenmaker.
Tom de Mul speelde als rechtsbuiten een uitstekende wedstrijd. Er ging veel dreiging uit van de Belg, die soms van flank wisselde met Edgar Manucharyan. Tom de Mul speelde als rechtsbuiten een uitstekende wedstrijd. Er ging veel dreiging uit van de Belg, die soms van flank wisselde met Edgar Manucharyan.
Stanton Lewis profileerde zich nadrukkelijk tijdens het kwartier dat hem gegund werd als vervanger van Rydell Poepon. De 2-0 vertrok op bijzonder fraaie wijze van de rechtervoet van technisch begaafde Zuid-Afrikaan. Stanton Lewis profileerde zich nadrukkelijk tijdens het kwartier dat hem gegund werd als vervanger van Rydell Poepon. De 2-0 vertrok op bijzonder fraaie wijze van de rechtervoet van technisch begaafde Zuid-Afrikaan.