Menu
Fotoverslag Jong Ajax-Jong sc Heerenveen: 1-0

Fotoverslag Jong Ajax-Jong sc Heerenveen: 1-0

Jong Ajax won maandagavond met het kleinst mogelijke verschil van Jong sc Heerenveen: 1-0. John Goossens ontpopte zich als matchwinnaar voor de ploeg van de trainers Aron Winter en Maarten Stekelenburg.

Tom de Mul snelt stijlvol langs Robbert Maruanaya, aanvoerder van Jong SC Heerenveen. De Belg was een plaag voor de Friese defensie. Tom de Mul snelt stijlvol langs Robbert Maruanaya, aanvoerder van Jong SC Heerenveen. De Belg was een plaag voor de Friese defensie.
Rechtsback Murat Yildirim had het bij vlagen lastig. De verdediger knokte zichzelf knap door de moeilijkste wedstrijdfasen heen. Rechtsback Murat Yildirim had het bij vlagen lastig. De verdediger knokte zichzelf knap door de moeilijkste wedstrijdfasen heen.
Vurnon Anita passt de bal zo secuur mogelijk richting een collega-Ajacied voor het Friese doel. Jeffrey Sarpong kijkt toe. Vurnon Anita passt de bal zo secuur mogelijk richting een collega-Ajacied voor het Friese doel. Jeffrey Sarpong kijkt toe.
Jeffrey Sarpong geconcentreerd aan de bal. De tegenstander in zijn rug kan hem niet verontrusten. Jeffrey Sarpong geconcentreerd aan de bal. De tegenstander in zijn rug kan hem niet verontrusten.
Voor Rydell Poepon bleken enkele grote kansen weggelegd. De spits was telkens dicht bij een treffer, maar scoorde uiteindelijk niet. Voor Rydell Poepon bleken enkele grote kansen weggelegd. De spits was telkens dicht bij een treffer, maar scoorde uiteindelijk niet.
Michael Krohn-Dehli opereerde achter de spitsen. De middenvelder werkte keihard en lijkt na een blessure weer op de goede weg. Na een uur spelen, werd de Deen vervangen door Stanton Lewis. Michael Krohn-Dehli opereerde achter de spitsen. De middenvelder werkte keihard en lijkt na een blessure weer op de goede weg. Na een uur spelen, werd de Deen vervangen door Stanton Lewis.