Menu
Fotoverslag Kozakken Boys - Ajax (1-2)

Fotoverslag Kozakken Boys - Ajax (1-2)

Ajax ontsnapte in Werkendam aan een bekerblamage door Kozakken Boys pas na verlenging terug te wijzen: 1-2. Dennis Rommedahl scoorde na 104 minuten de winnende goal. Kijk hier voor het fotoverslag.

Siem de Jong maakte in het bekerduel zijn officiële debuut voor Ajax 1. Siem de Jong maakte in het bekerduel zijn officiële debuut voor Ajax 1.
Ook voor keeper Erik Heijblok was het de eerste officiële wedstrijd in de A-selectie. Ook voor keeper Erik Heijblok was het de eerste officiële wedstrijd in de A-selectie.
John Heitinga opende de score door een penalty te benutten. John Heitinga opende de score door een penalty te benutten.
Ismael Urzaiz stond in de basis tegen de hoofdklasser. De spits kreeg een penalty mee, waaruit Heitinga scoorde. Ismael Urzaiz stond in de basis tegen de hoofdklasser. De spits kreeg een penalty mee, waaruit Heitinga scoorde.
Albert Luque speelde de volle 120 minuten mee tegen de Werkendammers. Albert Luque speelde de volle 120 minuten mee tegen de Werkendammers.
Luis Suarez werkte hard tegen Kozakken Boys, maar wist deze keer niet te scoren. Luis Suarez werkte hard tegen Kozakken Boys, maar wist deze keer niet te scoren.
Mitchell Donald geeft debutant Siem de Jong een bemoedigende <i>high five</i>. Mitchell Donald geeft debutant Siem de Jong een bemoedigende high five.