Menu
Fotoverslag Marseille - Ajax (2-1)

Fotoverslag Marseille - Ajax (2-1)

Ajax heeft zich in Marseille een redelijke uitgangspositie verworven voor de return. In een wedstrijd die Ajax 50 minuten lang met 10 man speelde, werd het 2-1 voor Marseille. Bekijk hier het fotoverslag.

Het grootste nieuws rond de wedstrijd Olympique Marseille - Ajax was dat Kenneth Vermeer tot eerste doelman werd verkozen boven Maarten Stekelenburg. Het grootste nieuws rond de wedstrijd Olympique Marseille - Ajax was dat Kenneth Vermeer tot eerste doelman werd verkozen boven Maarten Stekelenburg.
Luis Suarez mist in de elfde minuut de grootste kans op de openingstreffer. Hij kan een voorzet van Sulejmani net niet lekker raken waardoor de bal naast gaat. Luis Suarez mist in de elfde minuut de grootste kans op de openingstreffer. Hij kan een voorzet van Sulejmani net niet lekker raken waardoor de bal naast gaat.

Ajax raakte middenvelder Rasmus Lindgren al snel in de wedstrijd kwijt na een blessure aan het hoofd. Ajax raakte middenvelder Rasmus Lindgren al snel in de wedstrijd kwijt na een blessure aan het hoofd.
Thomas Vermaelen kreeg in de eerste helft een gele kaart, wat hem de return aanstaande woensdag in Amsterdam kost. Thomas Vermaelen kreeg in de eerste helft een gele kaart, wat hem de return aanstaande woensdag in Amsterdam kost.
Eyong Enoh wordt tegen de grond gewerkt. Voor scheidsrechter Bebek reden om Ajax een penalty te geven. Eyong Enoh wordt tegen de grond gewerkt. Voor scheidsrechter Bebek reden om Ajax een penalty te geven.
Luis Suarez benut de penalty en bezorgt Ajax daarmee de aansluiting in de wedstrijd, 2-1. Luis Suarez benut de penalty en bezorgt Ajax daarmee de aansluiting in de wedstrijd, 2-1.
Voor Gregory van de Wiel eindigt de wedstrijd vier minuten voor rust als hij zijn tweede gele kaart ontvangt. De verdediger druipt teleurgesteld af. Voor Gregory van de Wiel eindigt de wedstrijd vier minuten voor rust als hij zijn tweede gele kaart ontvangt. De verdediger druipt teleurgesteld af.
Miralem Sulejmani ziet de bal van doelman Mandanda net aan zich voorbij gaan. Miralem Sulejmani ziet de bal van doelman Mandanda net aan zich voorbij gaan.
Bruno Silva was na het wegzenden van Van der Wiel de nieuwe rechtsback. Urby Emanuelson werd opgeofferd om de defensie te herstellen. Bruno Silva was na het wegzenden van Van der Wiel de nieuwe rechtsback. Urby Emanuelson werd opgeofferd om de defensie te herstellen.
Toby Alderweireld verraste met een basisplaats en deed het uitstekend. Toby Alderweireld verraste met een basisplaats en deed het uitstekend.
Marco van Basten instrueert Leonardo als de kleine Braziliaan in de laatste minuten mag proberen de gelijkmaker te forceren. Marco van Basten instrueert Leonardo als de kleine Braziliaan in de laatste minuten mag proberen de gelijkmaker te forceren.
Na afloop gooien de Ajacieden hun shirt naar het meegereisde Ajax-publiek. Na afloop gooien de Ajacieden hun shirt naar het meegereisde Ajax-publiek.