Menu
Fotoverslag middagtraining

Fotoverslag middagtraining

De selectie van Ajax stond donderdag twee keer op het trainingsveld. Kijk hier voor het fotoverslag van de tweede oefensessie.

Stagiair Thembinkosi Fanteni zorgt tijdens een potje afwerken op doel voor spektakel. Michael Krohn-Dehli en Henk ten Cate zijn getuige. Stagiair Thembinkosi Fanteni zorgt tijdens een potje afwerken op doel voor spektakel. Michael Krohn-Dehli en Henk ten Cate zijn getuige.
Edgar Davids vertolkte tijdens de afwerksessies met name de rol van aangever. Vanaf links bediende hij zijn ploeggenoten op maat. Edgar Davids vertolkte tijdens de afwerksessies met name de rol van aangever. Vanaf links bediende hij zijn ploeggenoten op maat.
Terwijl de voetballers uitlopen, werkt doelman Dennis Gentenaar nog even aan zijn schot. Terwijl de voetballers uitlopen, werkt doelman Dennis Gentenaar nog even aan zijn schot.
Huntelaar legt de bal met zijn borst perfect klaar voor Wesley Sneijder, die daarna afrondt op het doel. Huntelaar legt de bal met zijn borst perfect klaar voor Wesley Sneijder, die daarna afrondt op het doel.
Jaap Stam en Klaas Jan Huntelaar nemen een oefening door. Jaap Stam en Klaas Jan Huntelaar nemen een oefening door.
Henk ten Cate heeft overleg met rechterverdediger George Ogararu. Henk ten Cate heeft overleg met rechterverdediger George Ogararu.
Het was een lange dag voor de Ajacieden. 's Ochtends trainde de selectie bijna twee uur. Daar kwam in de namiddag nog anderhalf uur bij. Het was een lange dag voor de Ajacieden. 's Ochtends trainde de selectie bijna twee uur. Daar kwam in de namiddag nog anderhalf uur bij.