Menu
Fotoverslag Murcia - Ajax (2-1)

Fotoverslag Murcia - Ajax (2-1)

Ajax sloot zaterdagavond de oefencampagne af met een vriendschappelijk duel tegen het jubilerende Real Murcia. In de slotfase ging het duel verloren, 2-1. Bekijk hier het fotoverslag.

De supporters van Murcia hadden reden tot juichen. Ze zagen hun ploeg met 2-1 winnen van Ajax. De supporters van Murcia hadden reden tot juichen. Ze zagen hun ploeg met 2-1 winnen van Ajax.
Voor de eerste keer stond Miralem Sulejmani in de basis bij Ajax. Voor de eerste keer stond Miralem Sulejmani in de basis bij Ajax.
Dario Cvitanich was de meest offensieve van het driemansmiddenveld dat verder bestond uit Gabri en Rasmus Lindgren. Cvitanich "stond op 10". Dario Cvitanich was de meest offensieve van het driemansmiddenveld dat verder bestond uit Gabri en Rasmus Lindgren. Cvitanich "stond op 10".
Voor Oleguer (links) was het niet erg aangenaam in Murcia. Bij elk balcontact werd de oud-speler van Barcelona uitgefloten. Gabri, ook weer terug op bekende grond, liep in Murcia, net als Bruno Silva, een gele kaart op. Voor Oleguer (links) was het niet erg aangenaam in Murcia. Bij elk balcontact werd de oud-speler van Barcelona uitgefloten. Gabri, ook weer terug op bekende grond, liep in Murcia, net als Bruno Silva, een gele kaart op.
Marco van Basten was na afloop zeer ontevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. Marco van Basten was na afloop zeer ontevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg.
Bruno Silva probeert een tackle te ontwijken. Bruno Silva probeert een tackle te ontwijken.
Luis Suarez was verantwoordelijk voor de enige Ajax-treffer. Luis Suarez was verantwoordelijk voor de enige Ajax-treffer.
Na afloop van de wedstrijd wachtte de selectie nog een flinke uitlooptraining. Na afloop van de wedstrijd wachtte de selectie nog een flinke uitlooptraining.
Real Murcia vierde het 100-jarig bestaan met groots vuurwerk. Real Murcia vierde het 100-jarig bestaan met groots vuurwerk.