Menu
Fotoverslag NAC Breda - Ajax (2-3)

Fotoverslag NAC Breda - Ajax (2-3)

Ajax versloeg NAC in Breda met 3-2. Klaas Jan Huntelaar, Urby Emanuelson en John Heitinga scoorden de doelpunten voor de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar zette Ajax in de eerste helft op voorsprong. Klaas Jan Huntelaar zette Ajax in de eerste helft op voorsprong.
Edgar Davids was weer terug in de opstelling. De aanvoerder gaf de voorzet waaruit Huntelaar kon scoren. Edgar Davids was weer terug in de opstelling. De aanvoerder gaf de voorzet waaruit Huntelaar kon scoren.
Gabri neemt het op tegen twee Bredanaars. Gabri neemt het op tegen twee Bredanaars.
Dennis Rommedahl bemande in de basisopstelling de rechtervleugel. Dennis Rommedahl bemande in de basisopstelling de rechtervleugel.
Kenneth Perez kopt de bal door. Kenneth Perez kopt de bal door.
Bruno Silva trekt ten aanval. Bruno Silva trekt ten aanval.
Maarten Stekelenburg maakt een hoge bal van NAC onschadelijk. Maarten Stekelenburg maakt een hoge bal van NAC onschadelijk.
Jan Vertonghen verzendt een van zijn lange passes. Jan Vertonghen verzendt een van zijn lange passes.
Luis Suarez wordt bij de bal weggehouden voor het doel van NAC. Luis Suarez wordt bij de bal weggehouden voor het doel van NAC.
Invaller Siem de Jong gaat er stijlvol langs. Invaller Siem de Jong gaat er stijlvol langs.
Urby Emanuelson bracht Ajax weer naast NAC. Urby Emanuelson bracht Ajax weer naast NAC.
Bruno Silva viert met John Heitinga dat die Ajax weer op voorsprong heeft gezet. Bruno Silva viert met John Heitinga dat die Ajax weer op voorsprong heeft gezet.