Menu
Fotoverslag NAC Breda - Ajax (4-2)

Fotoverslag NAC Breda - Ajax (4-2)

Ajax reikt dit seizoen niet tot in de bekerfinale. NAC Breda was met 4-2 te sterk in Breda woensdagavond . Luis Suarez scoorde de Amsterdamse goals. Kijk hier voor het fotoverslag.

Kenneth Perez en Mitchell Donald moesten woensdag verdedigend ook flink aan de bak. Kenneth Perez en Mitchell Donald moesten woensdag verdedigend ook flink aan de bak.
John Heitinga kopt op het doel van de Bredanaars. John Heitinga kopt op het doel van de Bredanaars.
Urby Emanuelson in een fel duel. Urby Emanuelson in een fel duel.
Klaas Jan Huntelaar en Kenneth Perez bekijken de opties bij een vrije trap. Klaas Jan Huntelaar en Kenneth Perez bekijken de opties bij een vrije trap.
Luis Suarez was woensdag de gevaarlijkste aanvaller aan de kant van Ajax. Luis Suarez was woensdag de gevaarlijkste aanvaller aan de kant van Ajax.
Jan Vertonghen had het niet gemakkelijk in de Ajax-defensie. Jan Vertonghen had het niet gemakkelijk in de Ajax-defensie.
De bank van Ajax ziet het somber in. De bank van Ajax ziet het somber in.
Klaas Jan Huntelaar haalt uit.
Het leverde Ajax niets meer op, maar de goal van Suarez vlak voor tijd was wel de mooiste van de avond. <b>Foto's Ajax/ Louis van de Vuurst</b> Het leverde Ajax niets meer op, maar de goal van Suarez vlak voor tijd was wel de mooiste van de avond. Foto's Ajax/ Louis van de Vuurst