Menu
Fotoverslag NEC - Ajax (1-1)

Fotoverslag NEC - Ajax (1-1)

Ajax speelde opnieuw gelijk tegen NEC. In Nijmegen werd het 1-1. Klaas Jan Huntelaar tekende in de tweede helft voor de gelijkmaker. Kijk hier voor het fotoverslag.

Kenneth Perez haalt uit. De Deen tekende voor de assist bij het doelpunt van Huntelaar. Kenneth Perez haalt uit. De Deen tekende voor de assist bij het doelpunt van Huntelaar.
Edgar Davids kwam ruim een uur in actie tegen NEC. Edgar Davids kwam ruim een uur in actie tegen NEC.
Gabri kreeg laat in de wedstrijd een gele kaart en hij mist hierdoor Ajax - FC Utrecht. Gabri kreeg laat in de wedstrijd een gele kaart en hij mist hierdoor Ajax - FC Utrecht.
Maarten Stekelenburg behoedde, net als Babos aan de andere kant, zijn ploeg voor meer tegentreffers. Maarten Stekelenburg behoedde, net als Babos aan de andere kant, zijn ploeg voor meer tegentreffers.
Jan Vertonghen werkt de bal weg. Jan Vertonghen werkt de bal weg.
Luis Suarez scoorde vlak voor tijd, maar hij werd teruggefloten wegens buitenspel. Luis Suarez scoorde vlak voor tijd, maar hij werd teruggefloten wegens buitenspel.
Met Siem de Jong als rechtsback speelde Ajax in de tweede helft nadrukkelijk op de aanval. Met Siem de Jong als rechtsback speelde Ajax in de tweede helft nadrukkelijk op de aanval.
Leonardo verving Davids na een uur en stookte het Ajax-vuurtje op. Leonardo verving Davids na een uur en stookte het Ajax-vuurtje op.
Klaas Jan Huntelaar scoorde opnieuw. Klaas Jan Huntelaar scoorde opnieuw.
Jurgen Colin bedankt de Ajax-supporters voor hun steun. Jurgen Colin bedankt de Ajax-supporters voor hun steun.