Menu
Fotoverslag NEC - Ajax (2-4)

Fotoverslag NEC - Ajax (2-4)

Ajax won zondagmiddag knap van NEC. Sulejmani scoorde twee keer, Fernandez maakte een eigen doelpunt en Gabri trof in de laatste minuut doel. Cvitanich kreeg twee gele kaarten. Kijk hier voor het fotoverslag.

Micky Sulejmani was met zijn twee goals goud waard voor Ajax. Micky Sulejmani was met zijn twee goals goud waard voor Ajax.
Luis Suarez houdt de NEC-verdediging bezig. Luis Suarez houdt de NEC-verdediging bezig.
Maarten Stekelenburg hield aan zijn rentree een hoofdwond over. Maarten Stekelenburg hield aan zijn rentree een hoofdwond over.
Keeper Babos en de verdedigers van NEC kunnen niet voorkomen dat Ajax scoort. Keeper Babos en de verdedigers van NEC kunnen niet voorkomen dat Ajax scoort.
Urby Emanuelson zet een sliding in. Urby Emanuelson zet een sliding in.
Eyong Enoh duelleert met Lorenzo Davids. Eyong Enoh duelleert met Lorenzo Davids.
Tot zijn afgrijzen krijgt Dario Cvitanich een tweede gele en dus rode kaart van scheidsrechter Blom. Tot zijn afgrijzen krijgt Dario Cvitanich een tweede gele en dus rode kaart van scheidsrechter Blom.
Toby Alderweireld komt in het veld voor Sulejmani en maakt zo zijn debuut in Ajax 1. Toby Alderweireld komt in het veld voor Sulejmani en maakt zo zijn debuut in Ajax 1.
Diep in blessuretijd heeft Gabri er 2-4 van gemaakt. Diep in blessuretijd heeft Gabri er 2-4 van gemaakt.
De spelers van Ajax bedanken de meegereisde Ajacieden voor hun steun. De spelers van Ajax bedanken de meegereisde Ajacieden voor hun steun.