Menu
Fotoverslag ochtendtraining dinsdag

Fotoverslag ochtendtraining dinsdag

Ajax trainde dinsdag alleen 's ochtends. Bekijk hier het fotoverslag van de ruim anderhalf uur durende oefensessie.

De twee Ajax-spitsen waren dinsdagochtend elkaars tegenstander. Beide aanvallers deden in de afsluitende partij van zich spreken. Huntelaar bereidde twee doelpunten voor, Ismael Urzaiz maakte zijn eerste Ajax-treffer. De wedstrijd tussen de oranje en gele hesjes eindigde in 3-3. De twee Ajax-spitsen waren dinsdagochtend elkaars tegenstander. Beide aanvallers deden in de afsluitende partij van zich spreken. Huntelaar bereidde twee doelpunten voor, Ismael Urzaiz maakte zijn eerste Ajax-treffer. De wedstrijd tussen de oranje en gele hesjes eindigde in 3-3.
Gregory van der Wiel moest Urzaiz zien af te stoppen. De jonge verdediger weerde zich kranig tegen de grote Spaanse aanvaller. Gregory van der Wiel moest Urzaiz zien af te stoppen. De jonge verdediger weerde zich kranig tegen de grote Spaanse aanvaller.
Gabri is Maduro voorbij en stormt op Gentenaar af. De bal gaat er niet in. Gabri is Maduro voorbij en stormt op Gentenaar af. De bal gaat er niet in.
Bij Kennedy liep het lekker aan de rechterkant. Hij maakte twee doelpunten voor 'Oranje'. Bij Kennedy liep het lekker aan de rechterkant. Hij maakte twee doelpunten voor 'Oranje'.
Huntelaar en Vermaelen in duel. Huntelaar en Vermaelen in duel.
Jaap Stam en Mitchell Donald verschenen vandaag alleen op het kunstgrasveld. Het duo werkte een lange looptraining af. Jaap Stam en Mitchell Donald verschenen vandaag alleen op het kunstgrasveld. Het duo werkte een lange looptraining af.
Ismael Urzaiz mocht vandaag iets eerder stoppen met het partijtje dan zijn collega's. Langs de lijn werkte hij nog even aan zijn soepelheid. Ismael Urzaiz mocht vandaag iets eerder stoppen met het partijtje dan zijn collega's. Langs de lijn werkte hij nog even aan zijn soepelheid.