Menu
Fotoverslag ochtendtraining

Fotoverslag ochtendtraining

Zonder dat er al duidelijkheid is over de (tijdelijke) opvolging van Henk ten Cate verscheen de uitgedunde selectie dinsdagochtend op het trainingsveld. Bekijk hieronder het fotoverslag.

Ismael Urzaiz, Jaap Stam, Frank de Boer en Dennis Gentenaar mogen op de foto bij Kennedy. Het viertal won het afsluitende partijtje. Ismael Urzaiz, Jaap Stam, Frank de Boer en Dennis Gentenaar mogen op de foto bij Kennedy. Het viertal won het afsluitende partijtje.
Alfons Groenendijk leidde de training dinsdagmorgen. Mitchell Donald en Siem de Jong, die maandag nog met Jong Ajax speelden tegen Jong AZ, waren ook van de partij. Alfons Groenendijk leidde de training dinsdagmorgen. Mitchell Donald en Siem de Jong, die maandag nog met Jong Ajax speelden tegen Jong AZ, waren ook van de partij.
Stijlvol: Mitchell Donald werkt beheerst af op doel. Stijlvol: Mitchell Donald werkt beheerst af op doel.
Jong Ajax-keeper Marco van Duin was te gast bij het eerste elftal. De jonge doelman weerde zich kranig tegen de harde schoten van de Ajacieden. Jong Ajax-keeper Marco van Duin was te gast bij het eerste elftal. De jonge doelman weerde zich kranig tegen de harde schoten van de Ajacieden.
Ismael Urzaiz beschikt over een keihard schot. De Spanjaard maakte het de doelmannen Van Duin en Gentenaar ontzettend lastig tijdens de afwerkoefeningen. Ismael Urzaiz beschikt over een keihard schot. De Spanjaard maakte het de doelmannen Van Duin en Gentenaar ontzettend lastig tijdens de afwerkoefeningen.
Ondanks alle commotie rond het vertrek van hoofdtrainer Henk ten Cate werd er dinsdag nog wel gelachen tijdens de training. Ondanks alle commotie rond het vertrek van hoofdtrainer Henk ten Cate werd er dinsdag nog wel gelachen tijdens de training.
Albert Luque werkte samen met Kennedy nog apart van de groep. Het geblesseerde duo is aan de beterende hand. Albert Luque werkte samen met Kennedy nog apart van de groep. Het geblesseerde duo is aan de beterende hand.