Menu
Fotoverslag Open Dag 2007

Fotoverslag Open Dag 2007

Met meer dan vijfenveertigduizend bezoekers was de Open Dag van Ajax een enorm succes. Bekijk hier het fotoverslag met de hoogtepunten van het roodwitte feest.

De Open Dag 2007 begon in de ArenA met korte demonstratietrainingen van Jong Ajax en Ajax 1. Trainers Henk ten Cate en Hennie Spijkerman legden de oefeningen van de Ajacieden (via de microfoon) rustig uit aan het publiek. De Open Dag 2007 begon in de ArenA met korte demonstratietrainingen van Jong Ajax en Ajax 1. Trainers Henk ten Cate en Hennie Spijkerman legden de oefeningen van de Ajacieden (via de microfoon) rustig uit aan het publiek.
Maduro, Stam, Sneijder en Kennedy genieten van de ambiance in de ArenA. Maduro, Stam, Sneijder en Kennedy genieten van de ambiance in de ArenA.
Voor Ismael Urzaiz was het zijn eerste Open Dag. Hier gooit hij na de ochtendtraining alvast een shirtje in het publiek. Voor Ismael Urzaiz was het zijn eerste Open Dag. Hier gooit hij na de ochtendtraining alvast een shirtje in het publiek.
Na de training snelde het publiek naar P2 en de Toekomst. Na de training snelde het publiek naar P2 en de Toekomst.
Op de Toekomst werd de wedstrijd van Lucky Ajax heel druk bezocht. Op de Toekomst werd de wedstrijd van Lucky Ajax heel druk bezocht.
Aron Winter laat zien dat hij het nog niet verleerd is. De Jong Ajax-trainer scoort voor Lucky Ajax. Aron Winter laat zien dat hij het nog niet verleerd is. De Jong Ajax-trainer scoort voor Lucky Ajax.
De liefde voor Ajax wordt soms met de paplepel ingegoten. De liefde voor Ajax wordt soms met de paplepel ingegoten.
Het was zo druk dat de kinderen bij hun ouders op de schouders gingen om nog wat te kunnen zien van het hoogtepunt van de dag: de spelerspresentatie. Het was zo druk dat de kinderen bij hun ouders op de schouders gingen om nog wat te kunnen zien van het hoogtepunt van de dag: de spelerspresentatie.
De staf van Ajax 1 werd op P2 als eerste gepresenteerd aan het publiek. Henk ten Cate en Alfons Groenendijk waren er niet bij. Zij zitten in Praag om de komende Champions League-tegenstander van Ajax te bekijken. De staf van Ajax 1 werd op P2 als eerste gepresenteerd aan het publiek. Henk ten Cate en Alfons Groenendijk waren er niet bij. Zij zitten in Praag om de komende Champions League-tegenstander van Ajax te bekijken.
Wesley Sneijder kon tijdens de spelerspresentatie rekenen op een keihard applaus van het Ajax-publiek. Wesley Sneijder kon tijdens de spelerspresentatie rekenen op een keihard applaus van het Ajax-publiek.
De hele selectie bedankt het publiek. De hele selectie bedankt het publiek.
Lange rijen voor de tafel van Jaap Stam. De Ajax-aanvoerder zette ontzettend veel krabbels. Lange rijen voor de tafel van Jaap Stam. De Ajax-aanvoerder zette ontzettend veel krabbels.
Tegen 16.30 uur was het afgelopen en konden de bezoeker moe maar voldaan weer huiswaarts keren. Tegen 16.30 uur was het afgelopen en konden de bezoeker moe maar voldaan weer huiswaarts keren.
Ook deze jonge fan beleefde een topdag in Amsterdam Zuidoost! Ook deze jonge fan beleefde een topdag in Amsterdam Zuidoost!