Menu
Fotoverslag PSV - Ajax (1-5)

Fotoverslag PSV - Ajax (1-5)

Ajax besliste de topper bij PSV nadrukkelijk in zijn voordeel: 1-5. Huntelaar (2x), Sneijder, Gabri en Perez scoorden voor de jarige club. Bekijk hier het fotoverslag van PSV - Ajax.

Klaas Jan Huntelaar kopt op fraaie wijze de 0-1 tegen de touwen. Klaas Jan Huntelaar kopt op fraaie wijze de 0-1 tegen de touwen.
Wesley Sneijder kan zijn geluk niet op als hij met een prachtig schot Ajax op 0-2 heeft gezet. Wesley Sneijder kan zijn geluk niet op als hij met een prachtig schot Ajax op 0-2 heeft gezet.
Klaas Jan Huntelaar speelde een voortreffelijke wedstrijd tegen zijn oude club. Klaas Jan Huntelaar speelde een voortreffelijke wedstrijd tegen zijn oude club.
Jaap Stam tegen Patrick Kluivert. De spits van PSV viel na rust in tegen de club waar hij zijn opleiding genoot. Jaap Stam tegen Patrick Kluivert. De spits van PSV viel na rust in tegen de club waar hij zijn opleiding genoot.
Invaller Tom de Mul bereidde de tweede goal van Huntelaar (de 1-3) goed voor. Invaller Tom de Mul bereidde de tweede goal van Huntelaar (de 1-3) goed voor.
Gabri haalt uit en zet Ajax op 1-4. Gabri haalt uit en zet Ajax op 1-4.
John Heitinga valt doelpuntenmaker Gabri om de nek. John Heitinga valt doelpuntenmaker Gabri om de nek.
Wesley Sneijder vindt een opening in de Eindhovense defensie. Wesley Sneijder vindt een opening in de Eindhovense defensie.
Coach Henk ten Cate spoort zijn team aan. Tactisch klopte het bij Ajax weer helemaal. Coach Henk ten Cate spoort zijn team aan. Tactisch klopte het bij Ajax weer helemaal.
Kenneth Perez zette zijn invalbeurt luister bij met een doelpunt. Kenneth Perez zette zijn invalbeurt luister bij met een doelpunt.