Menu
Fotoverslag Quick '20 - Ajax (0-8)

Fotoverslag Quick '20 - Ajax (0-8)

Ajax boekte in Oldenzaal een 0-8 overwinning op Quick '20. Wesley Sneijder was met zijn drie treffers topscorer bij de Amsterdammers. Kennedy en Sarpong waren allebei tweemaal trefzeker. Bekijk hier het fotoverslag.

Kennedy Bakircioglu, Ajax' nieuwe nummer 7, was opnieuw succesvol in zijn rol als rechteraanvaller. De Zweed was bijna tachtig minuten van de partij tegen Quick '20. Kennedy tekende in de tweede helft voor twee treffers. Kennedy Bakircioglu, Ajax' nieuwe nummer 7, was opnieuw succesvol in zijn rol als rechteraanvaller. De Zweed was bijna tachtig minuten van de partij tegen Quick '20. Kennedy tekende in de tweede helft voor twee treffers.
Middenvelder Edgar Davids, als altijd sterk aan de bal. De Amsterdammer werd halverwege de tweede helft vervangen door Vurnon Anita. Middenvelder Edgar Davids, als altijd sterk aan de bal. De Amsterdammer werd halverwege de tweede helft vervangen door Vurnon Anita.
Spits Klaas Jan Huntelaar was eenmaal trefzeker in Oldenzaal. Spits Klaas Jan Huntelaar was eenmaal trefzeker in Oldenzaal.
Jeffrey Sarpong speelde een verdienstelijke wedstrijd als linksbuiten. Sarpong verdeelde zijn twee doelpunten keurig over de eerste en de tweede helft. Jeffrey Sarpong speelde een verdienstelijke wedstrijd als linksbuiten. Sarpong verdeelde zijn twee doelpunten keurig over de eerste en de tweede helft.
Jürgen Colin maakte na de rust zijn opwachting als vervanger van Jaap Stam. De stagiair toonde zich, net als tijdens de twee eerdere oefenduels, opnieuw van zijn gretigste kant. Jürgen Colin maakte na de rust zijn opwachting als vervanger van Jaap Stam. De stagiair toonde zich, net als tijdens de twee eerdere oefenduels, opnieuw van zijn gretigste kant.
Na het geblesseerd afhaken van Nicolae Mitea sloot Jong Ajacied John Goossens zich woensdagmiddag aan bij de selectie van hoofdtrainer Ten Cate. Woensdagavond was de Belofte een kwartier van de partij tegen Quick '20. Na het geblesseerd afhaken van Nicolae Mitea sloot Jong Ajacied John Goossens zich woensdagmiddag aan bij de selectie van hoofdtrainer Ten Cate. Woensdagavond was de Belofte een kwartier van de partij tegen Quick '20.
Hedwiges Maduro maakte in Oldenzaal zijn eerste speelminuten van het nieuwe seizoen. De middenvelder verving in de slotfase Gabri. Hedwiges Maduro maakte in Oldenzaal zijn eerste speelminuten van het nieuwe seizoen. De middenvelder verving in de slotfase Gabri.
Robbert Schilder maakte een succesvolle rentree in Ajax 1. De Ajacied was afgelopen seizoen verhuurd aan Heracles Almelo. Dit seizoen keert de Amstelvener terug op het vertrouwde nest en dus ook in het klassieke roodwitte Ajaxtenue. Robbert Schilder maakte een succesvolle rentree in Ajax 1. De Ajacied was afgelopen seizoen verhuurd aan Heracles Almelo. Dit seizoen keert de Amstelvener terug op het vertrouwde nest en dus ook in het klassieke roodwitte Ajaxtenue.