Menu
Fotoverslag RKC Waalwijk - Ajax (2-2)

Fotoverslag RKC Waalwijk - Ajax (2-2)

Met het gelijkspel tegen RKC Waalwijk (2-2) liep Ajax een punt in op lijstaanvoerder PSV, maar lieten de kans liggen om de eerste plaats over te nemen van de Eindhovenaren. Bekijk hier het fotoverslag van RKC Waalwijk - Ajax.

Thomas Vermaelen maakte na twee maanden afwezigheid zijn rentree in Ajax1. De Belg kampte met een knieblessure. Met Gregory van der Wiel opereerde Vermaelen in Waalwijk vanuit het hart van de Ajax-defensie. Thomas Vermaelen maakte na twee maanden afwezigheid zijn rentree in Ajax1. De Belg kampte met een knieblessure. Met Gregory van der Wiel opereerde Vermaelen in Waalwijk vanuit het hart van de Ajax-defensie.
Ryan Babel vormde een aanvallend koppel met Klaas Jan Huntelaar. De internationals vonden meermaals oud-Ajacied Anthony Obodai op hun pad. Babel werd in de slotfase gewisseld voor Kenneth Perez. Ryan Babel vormde een aanvallend koppel met Klaas Jan Huntelaar. De internationals vonden meermaals oud-Ajacied Anthony Obodai op hun pad. Babel werd in de slotfase gewisseld voor Kenneth Perez.
Klaas Jan Huntelaar is verwikkeld in een fel duel om de bal. Het lukte de Ajacied in het Mandemakers Stadion niet om te scoren. Klaas Jan Huntelaar is verwikkeld in een fel duel om de bal. Het lukte de Ajacied in het Mandemakers Stadion niet om te scoren.
Jan Vertonghen springt een gat in de lucht na zijn gelijkmaker (1-1). De door Ajax aan RKC Waalwijk verhuurde middenvelder speelde een sterke wedstrijd. Jan Vertonghen springt een gat in de lucht na zijn gelijkmaker (1-1). De door Ajax aan RKC Waalwijk verhuurde middenvelder speelde een sterke wedstrijd.
Wesley Sneijder wordt geknuffeld door medespelers nadat hij Ajax op voorsprong heeft gezet. De middenvelder tekende in de eerste helft voor de 1-2. Gabri sloeg eerder al toe namens de Amsterdammers. Wesley Sneijder wordt geknuffeld door medespelers nadat hij Ajax op voorsprong heeft gezet. De middenvelder tekende in de eerste helft voor de 1-2. Gabri sloeg eerder al toe namens de Amsterdammers.
Maarten Stekelenburg heerst in de lucht. John Heitinga staat zijn doelman bij. Maarten Stekelenburg heerst in de lucht. John Heitinga staat zijn doelman bij.
Ajax-trainer Henk ten Cate meldde zich meermaals langs de zijlijn. De trainer leefde fanatiek met zijn spelers mee. Ajax-trainer Henk ten Cate meldde zich meermaals langs de zijlijn. De trainer leefde fanatiek met zijn spelers mee.
John Heitinga buigt het hoofd na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dick Jol. De Amsterdammers laten twee punten liggen in Waalwijk. John Heitinga buigt het hoofd na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dick Jol. De Amsterdammers laten twee punten liggen in Waalwijk.