Menu
Fotoverslag Roda JC - Ajax (1-2)

Fotoverslag Roda JC - Ajax (1-2)

Ajax naderde Twente tot op een punt door bij Roda JC met 2-1 te winnen. Luis Suarez en Ismaïl Aissati maakten de doelpunten voor de Amsterdamse formatie. Kijk hier voor het fotoverslag.

Ismaïl Aissati tekende voor het tweede Ajax-doelpunt. Ismaïl Aissati tekende voor het tweede Ajax-doelpunt.
Al na twee minuten heeft Luis Suarez toegeslagen. Al na twee minuten heeft Luis Suarez toegeslagen.
Na zijn goede optredens bij Oranje moest Gregory van der Wiel ook bij Ajax weer vol aan de bak. Na zijn goede optredens bij Oranje moest Gregory van der Wiel ook bij Ajax weer vol aan de bak.
Urby Emanuelson met een sliding. Urby Emanuelson met een sliding.
Eyong Enoh was weer overal op het veld actief. Eyong Enoh was weer overal op het veld actief.
Aanvaller Dario Cvitanich kwam na een klein uur in het veld voor Urby Emanuelson. Aanvaller Dario Cvitanich kwam na een klein uur in het veld voor Urby Emanuelson.
Kenneth Vermeer met een stijlvolle redding. Kenneth Vermeer met een stijlvolle redding.
De Ajacieden vieren de treffer van Ismaïl Aissati. De Ajacieden vieren de treffer van Ismaïl Aissati.
Aanvoerder Thomas Vermaelen verstuurt een voorzet vanaf links. Aanvoerder Thomas Vermaelen verstuurt een voorzet vanaf links.
Kenneth Vermeer werd niet alleen belaagd door de aanvallers van Roda, ook de morrende supporters van de thuisclub deden een duit in het zakje. De stoeltjes vlogen de Ajax-keeper af en toe om de oren. Kenneth Vermeer werd niet alleen belaagd door de aanvallers van Roda, ook de morrende supporters van de thuisclub deden een duit in het zakje. De stoeltjes vlogen de Ajax-keeper af en toe om de oren.