Menu
Fotoverslag sc Heerenveen - Ajax (2-4)

Fotoverslag sc Heerenveen - Ajax (2-4)

Ajax boekte zaterdag een knappe uitzege bij sc Heerenveen. Luis Suarez, Kenneth Perez en Klaas Jan Huntelaar (2x) scoorden voor de Amsterdammers. Kijk hier voor het fotoverslag.

Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez zijn blij met een goal van de <i>Hunter</i>. Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez zijn blij met een goal van de Hunter.
Rasmus Lindgren verving de geblesseerde Gabri op het middenveld. Rasmus Lindgren verving de geblesseerde Gabri op het middenveld.
Klaas Jan Huntelaar in duel met Gianni Zuiverloon. Klaas Jan Huntelaar in duel met Gianni Zuiverloon.
Thomas Vermaelen moest enkele minuten voor tijd de strijd staken. Thomas Vermaelen moest enkele minuten voor tijd de strijd staken.
Luis Suarez heeft gescoord, en daar is Huntelaar blij mee. Luis Suarez heeft gescoord, en daar is Huntelaar blij mee.
Aanvoerder Edgar Davids ging weer voorop in de strijd. Aanvoerder Edgar Davids ging weer voorop in de strijd.
Na een overtreding op Jan Vertonghen kreeg Ajax in de tweede helft een strafschop. Na een overtreding op Jan Vertonghen kreeg Ajax in de tweede helft een strafschop.
Kenneth Perez wist wel raad met de aan Ajax toegekende penalty. Kenneth Perez wist wel raad met de aan Ajax toegekende penalty.
Jeffrey Sarpong kwam Perez in de 72ste minuut vervangen. Jeffrey Sarpong kwam Perez in de 72ste minuut vervangen.
Luis Suarez gaf bij beide goals van Huntelaar de voorzet. Luis Suarez gaf bij beide goals van Huntelaar de voorzet.
Het aanvalsduo Huntelaar/Suarez was goed voor drie van de vier goals tegen Heerenveen. Het aanvalsduo Huntelaar/Suarez was goed voor drie van de vier goals tegen Heerenveen.