Menu
Fotoverslag Sparta Praag - Ajax (0-0)

Fotoverslag Sparta Praag - Ajax (0-0)

Ajax heeft tegen Sparta Praag een 0-0 gelijkspel behaald. Aangezien Ajax een uur met tien man speelde, kan de trainer tevreden zijn met dat resultaat. Bekijk hier de foto's van de wedstrijd.

Wesley Sneijder kon op het verzwaarde middenveld tot weinig offensieve daden komen. Wesley Sneijder kon op het verzwaarde middenveld tot weinig offensieve daden komen.
Klaas Jan Huntelaar had het moeilijk in Praag. Hij kon weinig uitrichten in de voorhoede en werd nog in de eerste helft gewisseld. Klaas Jan Huntelaar had het moeilijk in Praag. Hij kon weinig uitrichten in de voorhoede en werd nog in de eerste helft gewisseld.
Markus Rosenberg stond in de basis. Samen met Huntelaar moest hij voor de aanvallende impulsen zorgen. Markus Rosenberg stond in de basis. Samen met Huntelaar moest hij voor de aanvallende impulsen zorgen.
Al na 38 minuten zat de wedstrijd erop voor Urby Emanuelson. Toen kreeg hij zijn tweede gele kaart en moest douchen. Hij mist automatisch het duel volgende week tegen Espanyol. Al na 38 minuten zat de wedstrijd erop voor Urby Emanuelson. Toen kreeg hij zijn tweede gele kaart en moest douchen. Hij mist automatisch het duel volgende week tegen Espanyol.
Jaap Stam was wederom van onschatbare waarde, want de Ajax-defensie gaf weinig kansen weg aan Sparta Praag. Jaap Stam was wederom van onschatbare waarde, want de Ajax-defensie gaf weinig kansen weg aan Sparta Praag.
Omdat trainer Henk ten Cate John Heitinga op het middenveld posteerde, stond George Ogararu rechtsback. Omdat trainer Henk ten Cate John Heitinga op het middenveld posteerde, stond George Ogararu rechtsback.
Tom de Mul moest voor snelheid voorin zorgen. Hij verving Markus Rosenberg. Tom de Mul moest voor snelheid voorin zorgen. Hij verving Markus Rosenberg.
Trainer Henk ten Cate gaf na afloop zijn spelers een compliment omdat ze met tien man hard hadden gewerkt om de nul vast te houden. Trainer Henk ten Cate gaf na afloop zijn spelers een compliment omdat ze met tien man hard hadden gewerkt om de nul vast te houden.