Menu
Fotoverslag spelersgang

Fotoverslag spelersgang

Een fraai overzicht van het vernieuwde kleedkamergebied in de Amsterdam ArenA is te zien in het volgende fotoverslag.

De deuren van het vernieuwde Ajax-kleedkamergebied in de Amsterdam ArenA. De catacomben hebben een fikse metamorfose ondergaan. De Ajacieden kunnen trots zijn op de Ajax-historie, tegenstanders zullen vooral geïmponeerd zijn. De deuren van het vernieuwde Ajax-kleedkamergebied in de Amsterdam ArenA. De catacomben hebben een fikse metamorfose ondergaan. De Ajacieden kunnen trots zijn op de Ajax-historie, tegenstanders zullen vooral geïmponeerd zijn.
De eregalerij van de buitenlandse spelers die ooit het Ajax-shirt én het tenue van hun land hebben gedragen. De eregalerij van de buitenlandse spelers die ooit het Ajax-shirt én het tenue van hun land hebben gedragen.
Ajax' hoofd jeugdopleidingen John van den Brom bekijkt bekende gezichten op een van de kampioensselecties. Ajax' hoofd jeugdopleidingen John van den Brom bekijkt bekende gezichten op een van de kampioensselecties.
De eregalerij van Ajacieden in Oranje beslaat een voornaam deel van de vernieuwde spelersgang. Hier de - tot nu toe - laatste Ajax-internationals: Klaas Jan Huntelaar, Urby Emanuelson, Hedwiges Maduro, Ryan Babel en John Heitinga. Deze Ajacieden bevinden zich in prima gezelschap. De eregalerij van Ajacieden in Oranje beslaat een voornaam deel van de vernieuwde spelersgang. Hier de - tot nu toe - laatste Ajax-internationals: Klaas Jan Huntelaar, Urby Emanuelson, Hedwiges Maduro, Ryan Babel en John Heitinga. Deze Ajacieden bevinden zich in prima gezelschap.
Hoofdtrainer Henk ten Cate leest het rijtje met alle trainers die ooit de sportieve leiding hadden over 'zijn' Ajax. Hoofdtrainer Henk ten Cate leest het rijtje met alle trainers die ooit de sportieve leiding hadden over 'zijn' Ajax.
Frank de Boer bij de galerij van Ajacieden in Oranje. Tussen de portretten van Bryan Roy en Marciano Vink vindt De Boer (uiteindelijk goed voor 112 interlands) zichzelf terug. Frank de Boer bij de galerij van Ajacieden in Oranje. Tussen de portretten van Bryan Roy en Marciano Vink vindt De Boer (uiteindelijk goed voor 112 interlands) zichzelf terug.
Sonny Silooy wijst Simon Tahamata op de UEFA Cup die hij met Ajax won. Sonny Silooy wijst Simon Tahamata op de UEFA Cup die hij met Ajax won.
Ajax-erelid en voormalig assistent-trainer Bob Haarms bewondert de vernieuwde spelersgang. Ajax-erelid en voormalig assistent-trainer Bob Haarms bewondert de vernieuwde spelersgang.
Algemeen directeur Maarten Fontein onthulde bij de opening van de vernieuwde spelersgang ook een bord met clubwaarden. Het zijn de vijf doelen die Ajax ook in de toekomst nieuwe successen moeten bezorgen. Verschillende soortgelijke borden komen te hangen op de Toekomst en op verschillende plekken in de Amsterdam ArenA. Algemeen directeur Maarten Fontein onthulde bij de opening van de vernieuwde spelersgang ook een bord met clubwaarden. Het zijn de vijf doelen die Ajax ook in de toekomst nieuwe successen moeten bezorgen. Verschillende soortgelijke borden komen te hangen op de Toekomst en op verschillende plekken in de Amsterdam ArenA.