Menu
Fotoverslag sponsorreis Juventus - Ajax

Fotoverslag sponsorreis Juventus - Ajax

Een selecte groep Ajax-sponsors reisde met de ploeg mee naar Turijn voor de beslissende Europa League-wedstrijd tegen Juventus. De sponsors beleefden twee mooie Italiaanse dagen, al was de uitschakeling vanzelfsprekend een teleurstelling. Daags na Juventus - Ajax reisde het gezelschap, een onvergetelijke ervaring rijker, terug naar Amsterdam. Ajax.nl en Ajax TV maakten een impressie van de sponsorreis.

Bekijk ook de reportage die Ajax TV maakte over de sponsorreis

Na de ontvangst op Schiphol een welkom in het vliegtuig. De reis kan beginnen.. Na de ontvangst op Schiphol een welkom in het vliegtuig. De reis kan beginnen..
Goed geluimd werden na bijna 1,5 uur vliegen de eerste stappen gezet in Turijn. Goed geluimd werden na bijna 1,5 uur vliegen de eerste stappen gezet in Turijn.
De Ajax-sponsors werden direct na aankomst getrakteerd op een heerlijke lunch. De Ajax-sponsors werden direct na aankomst getrakteerd op een heerlijke lunch.
Ajax-voorzitter Uri Coronel prikte een vorkje mee met de Ajax-sponsors. Ajax-voorzitter Uri Coronel prikte een vorkje mee met de Ajax-sponsors.
Drie dagen in majestueus Torino... Drie dagen in majestueus Torino...
Een hoogtepunt van de eerste dag: het bijwonen van de laatste Ajax-training. Een hoogtepunt van de eerste dag: het bijwonen van de laatste Ajax-training.
Genoten werd onder meer van de balkunsten van Luis Suarez. Genoten werd onder meer van de balkunsten van Luis Suarez.
De sponsors van Ajax zijn er in elk geval helemaal klaar voor! De sponsors van Ajax zijn er in elk geval helemaal klaar voor!
Op de wedstrijddag met stadskaart en onder meer Ajax-gast Piet Keizer op stap door mooi Turijn. Op de wedstrijddag met stadskaart en onder meer Ajax-gast Piet Keizer op stap door mooi Turijn.
Op de wedstrijddag volgden de sponsors een curlingtraining. Op de wedstrijddag volgden de sponsors een curlingtraining.
Ook Ajax-gast Jeroen van der Boom (rechts) maakte kennis met de edele curlingsport.. Ook Ajax-gast Jeroen van der Boom (rechts) maakte kennis met de edele curlingsport..
Groepsportret na een mooie ochtend op de olympische curlingbaan van Turijn. Groepsportret na een mooie ochtend op de olympische curlingbaan van Turijn.
Sporten maakt hongerig; op naar het buffet! Sporten maakt hongerig; op naar het buffet!
De Ajax-sponsors namen het nogmaals tegen elkaar op tijdens een wedstrijdje pizzabakken. De Ajax-sponsors namen het nogmaals tegen elkaar op tijdens een wedstrijdje pizzabakken.
Ook Ajax-gast en Mister Ajax Sjaak Swart kwam tot een mooie en overheerlijke pizza. Ook Ajax-gast en Mister Ajax Sjaak Swart kwam tot een mooie en overheerlijke pizza.
De sponsorvoorbereiding op Juventus - Ajax werd afgesloten met een diner. De sponsorvoorbereiding op Juventus - Ajax werd afgesloten met een diner.
Ajax-trainer Bryan Roy trakteerde de Ajacieden op de Ajax-opstelling en voorspelde alvast de uitslag... Ajax-trainer Bryan Roy trakteerde de Ajacieden op de Ajax-opstelling en voorspelde alvast de uitslag...
Ook de Ajacieden op het veld zijn klaar voor een boeiende voetbalstrijd.. Ook de Ajacieden op het veld zijn klaar voor een boeiende voetbalstrijd..
Hyun Jun Suk en Christian Eriksen bedanken alle meegereisde Ajacieden voor hun hartstochtelijke en onmisbare steun.. Hyun Jun Suk en Christian Eriksen bedanken alle meegereisde Ajacieden voor hun hartstochtelijke en onmisbare steun..
Terug op Schiphol. Na een korte nababbel, met een mooie ervaring rijker, op naar de zaak of naar huis! Terug op Schiphol. Na een korte nababbel, met een mooie ervaring rijker, op naar de zaak of naar huis!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ AEGON Ben Verbeek